«Jeg ER det jeg er»! «Jeg ER den jeg er!», og det jeg er og den jeg er ER er bra nok. Sånn er det!

Når tok du disse verdifulle erkjennelsene i dine tanker sist? At det du ER, er bra nok? At den du ER, er bra nok? Akkurat slik du er?

Jeg arbeider aktivt med disse verdifulle ordene i hvert eneste møte med vakre sjeler og forsøker også å være bevisst på at det gjelder ikke bare de som finner veien til Gaia Balanse. Det gjelder også meg selv.

Akkurat kommet hjem fra en deilig uke på vakre Kreta og full av nettopp denne viten. Jeg ER! Jeg ER det jeg er! Jeg velger å ta meg selv å alvor og la meg selv få den plassen som jeg fortjener kun i kraft av å være!

Mange gyldne øyeblikk ble laget i løpet av uken som gikk. Bevissthet omkring det å gripe tak. Bare være. Lukt, smak, følelser, tanker som fikk passere uten tolkning. Ørene som ble fylt av bølgesus og virkelig føle varmen fra solen. Stoppe opp og bare være!

Øyeblikk som fyltes av nettopp det å bare være….og viten om at jeg ER!

Jeg fylles med takknemlighet og glede. Takknemlighet for alt det vakre jeg får lov til å oppleve når jeg virkelig stopper opp og griper tak. Lever akkurat NÅ og ikke i fortid eller fremtid. Takknemlighet for at jeg kan velge å akseptere meg selv slik jeg er og faktisk gjøre ordene «jeg er bra nok akkurat som jeg er» til min sannhet. Glede over at jeg hele tiden har valg! Jeg ER!

ER du også?

Du er varmt velkommen til å lese mer om meg og Gaia Balansehttp://www.gaiabalanse.no

Lag din sommerdag vakker! Det fortjener du. Du ER jo! Lag gyldne øyeblikk

Varm hilsen fra ❤
Monica

Bilde