Kjære deg!

Jeg har hatt en fantastisk sommer og jeg håper at du også har samlet opp gyldne øyeblikk som du kan ta frem igjennom vinterdager som kommer.

Min sommer har så langt bestått av en ferieuke på Kreta som ga meg sol og varme og ellers har jeg stort sett vært å finne i Gaia Balanse sine lokaler på dagtid.

De fleste kveldene i uken har jeg vært sammen barna mine og sammen har vi samlet på de gode stundene. Lesestunder i utesengen. Kakao på en helt vanlig onsdag (!!!!), som den ene 10 åringen min sa; «jøss, mamma. Det går jo helt fint an å drikke kakao på sommeren!» Javisst! Det handler jo om å lage de gyldne øyeblikkene! Vi har også fått noen båtturer og kveldsbading. Det har vært så godt!

Om 2 uker tar jeg med meg de tre yngste barna mine og reiser sydover for enda en uke med sol og varme. Jeg ser frem til det. Mye tid bare med disse gullskattene mine og solstrålene som skal fylle oss opp. Fylle på med det som gjør godt og når vi kommer hjem igjen, da er vi klare for høst og vinter alle fire!

Da kursene i medisinsk yoga ble avsluttet i juni,  hadde jeg en lang agenda over hva jeg skulle bruke sommerdagene til i forhold til utvikling av Gaia Balanse. Vel. Helt sånn ble det ikke. Dagene har løpt og ukene det samme og de har vært fulle av møter med vakre sjeler som har kommet for coaching, healingmassasje eller undervisning i medisinsk yoga 1-1. I tillegg er drop-in i medisinsk yoga som er blitt gjennomført en kveld i uken godt besøkt! Det er et eventyr! Intet mindre! Jeg «klager» altså ikke over at papirarbeidet og markedsføringsplanen har måttet vente, for det som har skjedd er nesten helt ubeskrivelig. Det ER et eventyr!

TUSEN TAKK!

Jeg forstod etterhvert at jeg måtte sette av dager i boka mi for å få gjort noe av det som venter og i går hadde jeg den første dagen i rekken av hele 2 dager….;) På kontoret kom jeg og jeg fant frem papirer og det som jeg hadde på planen, men hva skjedde? Tårene kom. Gledestårer. Tårer som kommer når ydmykheten og takknemligheten griper tak. Tårer av det gode. Et glimt av en slags forståelse av eventyret. Den reisen jeg opplever at jeg er med på. Ikke en full forståelse, for den har jeg ikke, men et glimt. Et glimt av glede, styrke og massevis av energi!

Javisst! Glede gir energi. Energi gir glede. Glede gir styrke. Energi gir styrke! Jeg er sterk som en bjørn og jeg er full av glede og energi! MAKAN!!! Hvorfor??? Jo, det skal jeg fortelle deg… forsøke ihvertfall…. jeg sitter midt i eventyret. Jeg fant veien igjennom alt som rammet meg da jeg var syk og kom ut i «lyset». Fulgte hjerte. Etablerte Gaia Balanse med en skjelvende stemme i magen, men visshet i hjerte. «Lytt til meg, sa hjerte. Ikke hør på den stemmen som forteller deg at du ikke kan, at du ikke er sterk nok at du ikke kan klare, for du kan! Jeg vet det!» sa hjerte.

Jeg fulgte hjerte og her sitter jeg…. full av alt jeg trenger. Tusen, tusen takk til alle som har funnet veien til Gaia Balanse. Uten hver og en av dere, hadde dette eventyret endt med at stemmen i magen fikk rett….

Vel. Hva vil jeg med alt dette?

Jo, det skal jeg si deg… etter mye og langt. 😉

Jeg planlegger to foredrag igjennom det neste halvet året. Jovisst fikk jeg jobbet litt etter at jeg hadde fått tørket noen gledestårer i går! Nå er datoer for begge foredrag satt opp og også hva de skal handle om.

Den 30.september holder jeg foredraget: Hvordan gå fra en hverdag med ubalanse til en med glede, energi og styrke?

Og den 2.12 holder jeg foredraget: Med døden i livet.

Hvordan gå fra en hverdag med ubalanse til en med glede, energi og styrke?

Kjenner du deg igjen i det å være engstelig for ikke å bli likt? Ikke være «bra nok»? Det å ha en følelse av å ikke strekke til? Hvordan ville det være om du levde uten disse begrensende tankene og virkelig visste at du var bra nok?

Vi gjør som vi føler vi bør og må gjøre. Vi gjør det som vi tror at det forventes av oss og som kanskje våre foreldre en gang sa at vi skulle gjøre. Hvis dine handlinger ikke stemmer overens med det du virkelig ønsker i ditt liv, så vil ubalanse oppstå. Negative og begrensende tanker vil ta plass og tappe deg for glede, styrke og energi.

Når dette er tilfelle mener jeg at du bør gå inn i deg selv og stille deg spørsmål omkring for eksempel:

  • Hva er viktig for meg?
  • Hva gir meg glede og energi?
  • Hva motiverer og inspirerer meg?

Mitt ønske, via foredraget, er å gjøre deg bevisst på at du har valgt du til nå ikke har sett at du har. At du kan skape deg et liv i balanse og med glede! Foredraget vil gi deg gode verktøy som du kan gjøre bruk av for å skape deg et liv som gjør deg godt! Det fortjener du!

***

Mitt ønske er å bevisstgjøre, veilede og å hjelpe andre mennesker til et bedre liv. Et liv i balanse og med glede! Det er dette jeg får lov til å gjøre via arbeidet mitt på Gaia Balanse og jeg gleder meg til å forberede og gjennomføre dette foredraget som vil vare i 2,5 timer (inkludert en liten pause) slik at hver og en som finner veien kan ta meg seg noen «nye smykker til sitt smykkeskrin» som de kan gjøre bruk av for å skinne og ta den plassen de skal ha! Dette bare ved å være som du er…..

I dag er jeg også å finne på kontoret hvor jeg koser meg med tall, planlegging, forebredelse og og og! Det er mye spennende som kommer til å skje hos Gaia i tiden fremmover! Jeg bobler jo nesten over! Glede, styrke gir meg energi! For en…ja….GLEDE!!!!

Varm hilsen fra Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/#!/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976?fref=ts

11981_371241716329351_196949703_n