Stikkord

, , , ,

Kjære deg!

Akkurat nå sitter jeg ved mitt kjøkkenbord denne søndag formiddagen. Det er helt stille i huset og jeg nyter den stillheten. Det er antakelig et av de veldig små signalene på at jeg aldri blir helt som før jeg fikk diagnosen fibromyalgi igjen. Dette behovet for stillhet. Utover det har jeg ingen plagsomme symptomer. Dette kan du lese om i andre innlegg jeg har skrevet her inne.

Her sitter jeg og skal straks ta fatt på de siste forberedelser før oppstart av kurs i Medisinsk Yoga. Uke 35 starter hele 9 kurs og jeg gleder meg masse! Litt arbeid denne formiddagen, så er alt klart.

Stillheten. Det å lage et stille rom. Helt siden jeg lå i sengen i går kveld og pustet lange dype pust (yogisk pust) for å finne søvnen har jeg gledet meg til denne stille stunden ved kjøkkenbordet og jeg har gledet meg til å skrive til deg.

Dette tema som jeg nå tar opp, er noe som ligger mitt hjerte veldig nærme og som jeg daglig har glede av å formidle til vakre sjeler som kommer for tjenester hos Gaia Balanse. I coaching kommer jeg nesten alltid inn på akkurat dette for tiden.

«Hva om du valgte å bli din egen beste venn?»

(Stillhet……ettertenksomhet…hva mener hun egentlig nå???)

«Hva ville du si til deg selv nå da?»

«Hva ville du gjøre for deg selv?»

«Hva ville din omtanke bidra til for deg?»

«Hva kunne du bidra med til deg selv slik at du kommer i det målet du sier at du vil?»

Osv osv…

Jeg kan faktisk velge å bli ganske «plagsom» med mine spørsmål, men selvsagt aldri uten grunn. 😉 Det handler om å få frem nye tanker i bevisstheten. Når det som kan bidra til utvikling og skritt på vei mot målet for den enkelte blir bevisstgjort, ja da kan alt skje. Da kan valg gjøres. Valg som fører til endringer. Mønstre brytes og fokus er på det som får den enkelte til å komme fremover….til sitt mål. Der hvor man har det bra! Man blir det man sier til seg selv. Sånn er det bare! Man blir de ordene man velge å tro på!

Hva om du ble din egen beste venn? Hva ville det føre til?

  • Hva om du stolte på deg selv og dine egne beslutninger? (Selvom det i blant kan være verd å stille spørsmål omkring beslutningene for å kontrollere at de virkelig er riktige, så er det kun for å sjekke at man er på sporet og ikke for å trykke seg selv ned…..).
  • Hva om du ga tilga deg selv for dine feil og gale valg? Hva om du var en så god venn som de som står der – uansett? Blåser på og sier at du er fin akkurat som du er? At du er god nok uansett?
  • Hva om du valgte deg selv en dag? Kun deg selv? Planla en dag bare for deg med fokus på dine behov?
  • Hva om du valgte å gi deg selv respekt og berømmelse for alt du faktisk har oppnådd her i livet og for at du er den du er?
  • Hva om du ga deg selv en god klem hver eneste dag og sa til deg selv; Jeg er glad i deg!

Hva ville skje? Hva vil det gi deg?

Fra mitt – Bli din egen beste venn! Hvilket første skritt kan du ta? Akkurat i dag? Hvordan vil det være å være deg som alltid har sin egen beste venn med på laget?

Varm hilsen fra Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/#!/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976?fref=ts

Bestevenner