Stikkord

, , , , , , , , ,

Kjære deg!

For et par dager siden avsluttet en klient sin coaching prosess her hos Gaia Balanse og som endel av oppsummeringen sa den vakre sjelen følgende: «Klumpen i magen er borte! Jeg har gått fra å ha tanker som flyr uten at jeg kom meg videre, til å i dag ikke være redd for tankene mine! Mine tanker og mine følelser er ufarlige! Jeg har ro og trygghet i meg. Jeg kan stole på meg selv!»

I tillegg til dette sa hun de magiske ordene; DEILIG og TAKKNEMLIGHET! «Jeg har det deilig og jeg er så takknemlig!»

Hvor får klumpen i magen plass når tanken handler om det å være takknemlig? Hva skjer med klumpen i magen når ro og trygghet er på plass? Hvilken plass kan det være for den klumpen når det å stole på seg selv er noe som har tatt plass i bevisstheten? Når man vet at man kan håndtere og at tanker og følelser ikke er farlige, men derimot er der som et bidrag til bevisstgjøring og valg?

Kjenner du igjen dette med å ha en kropp som reagerer med å gi deg en følelse? Følelsen kommer kanskje som en klump i magen, som kiling i halsen, som press i brystet, som kvalme, som svimmelhet, eller på annet vis som for deg er det du igjenkjenner som en følelse som ikke gjør deg godt?

Kommer følelsen etter en tanke, eller kommer den før? Hvilke tanker kommer når du kjenner igjen følelsen? Hva handler denne følelsen om? Hva trenger du for å la denne følelsen slippe taket? Hvilke tanker kan du velge som gjør deg godt og som bidrar til at den uønskede følelsen ikke får plass?

I min verden er det slik at denne følelsen kommer for å fortelle oss noe.

En vakker sjel som var innom i dag for healingmassasje er på sporet når hun våger å stille seg selv spørsmålet; hva skal den hodepinen fortelle meg? I dette tilfelle ble det helt tydelig når hun bare spurte….for hun MÅ ikke og SKAL ikke og BØR ikke hele tiden. Hun kan VELGE å gjøre det som gjør henne godt istedenfor! Klesvasken kan vente. Alle gjøren, burder og måtter kan faktisk vente. Hvem har sagt at det MÅ være akkurat slik? At den klesvasken må vaskes akkurat nå? Må den det fordi det ikke er mer rent tøy i skapet? Neppe…vi har mye av det meste de fleste av oss….  MÅ sengen har nytt sengetøy akkurat i dag? Hva er det værste som kan skje om sengen får nytt i morgen? 😉 OK. Hva handlet hodepinen om? Et signal om at det skulle settes på en brems….

Klumpen i magen til min vakre klient har helt klart vært der for å fortelle henne noe. En endring i tankemønsteret måtte til. Hun sa selv; Jeg har gått fra å ha tanker som flyr uten at jeg kom meg videre til å i dag ikke være redd for tankene! Jeg er på plass!»

Når den nødvendige endringen er gjort, så har ikke klumpen i magen noen agenda lenger. Den positive intensjonen til følelsen var å «oppfordre» til endring. Når endringen var gjort så tok klumpen sin hatt og frakk og gikk….. Til store GLEDE og TAKKNEMLIGHET!

Den gleden og den takknemligheten kjenner jeg også. Det er fantastisk å få lov til å bidra til nødvendige endringer slik at de som finne veien for hjelp kommer i sine mål. Selvsagt er det et mye bedre liv når klumpen i magen er borte…. ❤

Husk at du også fortjener det beste!

Lag gyldne øyeblikk!

Varm hilsen fra

Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/#!/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976?fref=ts

?????????????