Kjære deg!

I dag har jeg startet forberedelser mot foredraget som skal holdes på Gaia Balanse i Halden den 30.9.13. Det er med sommerfugler i magen at arbeidet er satt igang. I mitt hode surrer den ene tankerekken etter den andre så nå skal det bli godt å få det hele ned på papir og inn i et system før det i siste rekke blir formidlet til de som finner veien den siste mandagen denne måneden. Foreløpig er det litt kaos, men jeg har lyst til å presentere deg for bittelitt av kaoset her! 😉

«Hvordan gå fra en hverdag med ubalanse til en med glede, energi og styrke?», er foredragets tittel.

Vi, du og jeg og alle sammen, blir hele tiden påvirket av det som befinner seg i vårt ubevisste sinn. Der er alt lagret. Alt du både vet, og ikke vet, av dine erfaringer og påvirkning igjennom hele ditt liv. Fra tidenes morgen til i dag. Noe kommer av og til opp til overflaten som sitt eget språk i håp om at du skal ta det i mot og bli bevisst på det. Det kommer som følelser. Kroppens forsøk på å kommunisere med deg slik at du kan bli bevisst på det. Bevissthet må til for å kunne velge håndteringsmåte.

Om du spør kroppen din, hva handler den følelsen om? Hva forsøker kroppen å fortelle meg? Om du blir bevisstgjort hvilke tanker du tenker etter at følelsen har kommet? Vil det gi deg større forståelse og kilde til å bevisst kunne velge endringer? Ja. Utvilsomt er det sånn. Bevisstgjøring er nøkkelen til å skape endringer.

Kjenner du deg igjen i det å være engstelig for å ikke bli likt? Ikke være «bra nok»? Det å ha en følelse av å ikke strekke til? Hvordan ville det være for deg om du levde uten disse begrensende tankene og virkelig visste at du var bra nok, uansett? Dette er mønstre som er skapt i deg fra tidligere i livet. Som oftest fra barndommen. Følelsen som ble skapt ligger lagret i den ubevisste delen av deg og kommer gjentatte ganger opp til overflaten som et gjentakende mønster. Om du griper tak og bruker tankens kraft og fokuserer på det som gir deg det du trenger fremfor det motsatte, så skjer ting…

Om du i dag som voksen med all den kunnskap og visdom du bærer kan velge å ha fokus på hva som er viktig for deg? På hva som gir deg glede? Energi? Hva som motiverer og inspirerer deg slik at du i dag velger å skape deg de ingrediensene du har behov for i ditt liv for å ha det bra? Velge å ta i mot følelsene med nysgjerrighet og bruke din vilje til bevisstgjøring som en kilde til endring til det du ønsker deg?

Her må tankens kraft nevnes igjen. Ved å bruke tanken, hva vi sier til oss selv og hvor vi velger å ha vårt fokus, har vi et fantastisk verktøy til å skape endring og få det vil ønsker oss i vårt liv. Det som gir oss glede, energi, ro og hva det nå enn er som står på listen over hva vi har behov for.

Hører du til dem som skvetter når en sort katt rusler over veien og som automatisk tenker; «Åh! En sort katt over veien! Ulykke!»?

Er du bevisst på at hver eneste tanke og hvert eneste ord du sier til deg selv påvirker alt hva du består av? Hver eneste celle i din kropp blir påvirket. Du blir hva du tenker….

Hva om du heller valgte å tenke; «Se der! En stort katt over veien gir meg lykke og glede! Sånn er det!»?

Hvilken eventyrlig kilde av nye muligheter vil en slik bevisstgjøring gi deg? Om du velger å holde fokus på det du ønsker deg i livet ditt?

Jeg velger å si følgende til meg selv når jeg nå skal i seng etter en dag nesten uten stemme (den forsvant i løpet av helgen og jeg valgte å tolke det som at jeg nå skulle inn inn i meg selv og bruke tid på refleksjon):

«I morgen våkner jeg og stemmen er på plass! Jeg har energi i kroppen og jeg føler meg i form og klar for dagen! Sånn er det!»

SOM jeg gleder meg til å jobbe videre med dette foredraget og til å formidle det!

Følg med på facebook siden til Gaia Balanse!

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

Lag gyldne øyeblikk og start med å holde fokus på hva du ønsker deg i livet ditt!

Varm hilsen Monica

http://www.gaiabalanse.no

67916_607567495932099_72176864_n