Stikkord

, , , , , ,

Kjære leser!

Dette skrives fra sengen denne torsdagen for i den har jeg vært mange av døgnets timer de siste tre dagene. Utover sist mandag ble jeg gradvis mer dårlig av det jeg trodde var en helt normal forkjølelse. Kjente til snufs og vondt i halsen om morgenen mandag, men følte meg i god form. Vel… den gode formen forsvant og lot seg ikke sove bort til tirsdag. Den reduserte formen tvang frem en pause i hverdagen og med det en rydding av avtaleboken for de neste dagene. Her måtte hvile prioriteres.

Skrev jeg forkjølelse? Vel. Joda, men da glemte jeg urinveisinfeksjon og mageinfeksjon på toppen av den luftveisinfeksjonen! Må nesten le… går det an da? Tre ting på en gang? 😉

Som den helhetlige tenkeren jeg er så dukket raskt følgende spørsmål opp i mitt hode; Hva forsøker kroppen å fortelle deg nå da, Monica? Svaret har jeg. Det kom raskt. Til de av dere som nå tenker at jeg har jobbet for mye kan jeg beroligge. Joda. Jeg har jobbet mye, men det handler ikke om det. Det vet jeg med sikkerhet.

Vel. Nok sykdomsprat. Det ble meg gitt en pause og jeg har opplevd en tilfriskning med fart som nok setter en ny rekord. I morgen er ikke avtaleboken ryddet og det passer nok helt sikkert fint!

Jeg lyver litt når jeg sier at avtaleboken ble ryddet, for det gjelder kun individuelle avtaler om samtaler og behandlinger. 9 yogakurs gjennomføres også denne uken. Jeg er hellig overbevist om at penicillin og medisinsk yoga er en veldig god kombinasjon! 😉

Tilfriskningen har gått raskt og det er jeg takknemlig for. Jeg har jobbet på med tankens kraft i tillegg til tabletter fra doktormannen og den fantastiske yogaen som bidrar til å balansere kroppen. Da er det ikke mulig for basilusker å henge fast! 😉 De må tusle avgårde med halen mellom bena etter et kortvarig besøk.

Tankens kraft er enorm. Jeg kommer til å skrive mer om dette senere og til de av dere som finner veien til foredraget som holdes den 30.9 hos Gaia Balanse kan jeg si at der kommer blant annet dette til å ha fokus.

Hvilken forskjell kan følgende setninger utgjøre;

«Åh nei!!! Jeg er så syk og jeg skulle jo ha vært på jobben! Jeg kan bare ikke utsette avtaler! Jeg må jo jobbe! Det passer bare ikke å være syk nå! Dumme kroppen min!»

«Kjære kroppen min. Jeg forstår at du forsøker å fortelle meg noe. Jeg takker deg for at du bidrar til at jeg nå får en pause slik at jeg kan la den kjernen jeg har i meg av å være frisk få jobbe i fred og gi meg det jeg trenger! Sånn er det!»

Jeg har bevisst brukt positive tanker igjennom de siste dagene. En setning til som har fått ligge langt fremme har vært:

«Jeg skal nå undervise i medisinsk yoga som jeg elsker å utføre. Det gir meg glede å kunne bidra til at andre har det bra. Jeg er bra nok akkurat som jeg er. Sånn er det.»

…og javisst har det gått bra! Til tross for snytepapir, hosteanfall, varm te på sidelinja og og og! Til tross for en redusert instruktør har jeg en tro på at de aller fleste har fått noe som har gjort dem godt og det til stor glede for meg!

Glede skal man jo heller ikke kimse av som effektiv medisin…… 😉

Ingenting er rart med at jeg i dag, kun 2 1/2 døgn etter at tre infeksjoner innvaderte føler at jeg ganske straks er helt klar igjen! ; ) I kveld er det tre yogakurs og det til stor glede. I morgen venter en full dag med personlig coachingssamtaler, healingmassasjer og individuell undervisning i medisinsk yoga! SOM jeg gleder meg!!!!

Tusen takk til kroppen min som ga meg en pause… en refleksjonspause… for maken til takknemlighet og ydmykhet jeg har fått kjenne på disse dagene er ubeskrivelig! Jeg er med på et eventyr! Hadde noen sagt til meg i januar at jeg i september skulle ha stapp fulle avtalebøker så hadde jeg nok svart noe som omtrendt dette; hehe… vel…..jeg er nok ikke så sikker på det, men om det ikke skulle bli sånn så får jeg forsøke å skaffe meg noen ekstravakter som sykepleier..:)

Lag gyldne øyeblikk og tenk på hvilke tanker du velger! Alle tankene påvirker kroppen din… helt til cellenivå! VOKT deg og pass på å gi deg det gode! Det fortjener du.

Varm klem, Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

url-1