Kjære leser!

Aller først; tusen tusen takk for alle hyggelige ord og tilbakemeldinger! Innlegget fra Nav til eventyr har hatt mange mange tusen lesere og jeg har kjent at tårene mine har trillet nedover mine kinn flere enn en gang. At min erfaring kan være til inspirasjon for andre er for meg en så stor glede at jeg ikke kan uttrykke det med ord. Tusen takk! ❤

Sist mandag inviterte Gaia Balanse til foredrag. Tema var: «Fra ubalanse til en hverdag med glede, energi og styrke.» Med stor glede ble påmeldingslistene fulle og det flere dager før foredraget skulle holdes. Nok et eventyr. Nærmest helt uvirkelig for meg. Samtidig kjenner jeg hele tiden på at jeg bare er med på veien. Er på reise. Går og nyter langs veien. Kjenner på alt som betyr noe. Glede, takknemlighet. Bare det å være. Meg. En bieffekt har også blitt at jeg er enda mer tilstedeværende i øyeblikkene. Jeg vil, om mulig, gripe tak i alt og virkelig integrere det i meg. Jeg kan nærmest kjenne at jeg daglig vokser og gromiddelet er nettopp glede og takknemlighet. Det å være til stede og bevisst lete etter nettopp dette. Hele tiden.

Da jeg kom hjem fra Gaia i går kveld, ble jeg møtt av den ene tvillingdatteren min på 11 år. Hun strålte da hun så meg og ga meg en god klem. En klem som varte en hel evighet. Tiden stod stille. En klem som bekreftet alt jeg bevisst kjente etter. At hun har det bra. Det fantastiske som skjer på livsreisen gjør meg bare enda mer klar over at det er de små, nære tingene som betyr aller mest. Det handler om å bare være. Være meg med hele meg. Tilstedeværende.

Nå rommer hele meg også en foredragsholder. Hva skjedde??! Fantastiske stoppesteder på reisen. Innta nye steder. Ta i mot og nyte. Jeg har bevisst valgt å bli som Pippi. Hun sier jo; «Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert!» Så klart! Og når det inviteres til foredrag og det er så mange som har lyst til å komme, så blir jo besøkelsesstedet helt unikt vakkert! For en glede! Jeg tok med de reisende inn i ukjent landskap på mandag. Jeg snakket om biler og apekatter og jeg kunne kjenne at flere hadde mer enn fullt av apekatter i «sine biler». I ettertid har jeg fått høre at det var mange som var travelt opptatt med å dressere sine apekatter hele natten etterpå… 😉 Hva snakker jeg om nå? Biler og apekatter?! Det skal jeg fortelle deg litt mer om en annen gang… neste innlegg. Jeg lover!

Akkurat nå skal jeg bare dvele litt mer ved det fantastiske eventyret jeg var så heldig å få oppleve sist mandag. Tusen tusen takk til alle dere som fant veien. Det ble en magisk kveld og uten akkurat deg hadde det ikke blitt det. Jeg håper at hver og en som var der fikk med seg noe som du kan velge å gjøre bruk av for å skape det du ønsker deg i ditt liv. Det fortjener du fordi du er nettopp den du er. Du ER brikken i puslespillet som må på plass for å få det hele til å bli det bilde det skal.

Jeg ser frem til å holde foredrag på Gaia igjen den 2. desember. Da skal jeg for 2. gang fortelle min historie om da jeg opplevde å «besøke den andre siden» i en nær døden opplevelse. Den opplevelsen ble en erfaring jeg er veldig glad for at jeg fikk lov til å ta med meg på min reise og jeg ønsker å dele den med andre for å kunne bidra til trygghet og ro omkring livets slutt.

Ja.. jeg har visst blitt en foredragsholder. Jeg kjenner at det passer helt fint inn som en brikke i mitt puslespill.

Gleder meg til flere spennende opplevelser!

Lag din dag god! Husk at det er du som sitter i førersete og holder på ditt ratt i din bil. Pass på å dressere apekattene dine (negative og begrensende tanker)… de skal sitte fint og lydige i baksete… 🙂

Lag gyldne øyeblikk! Fordi du fortjener det!

Varm hilsen fra ❤ Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

Foredrag 30.09.13 - 1