Stikkord

, , , , , , , , , , ,

Kjære leser!

Den siste uken har 132 vakre sjeler avsluttet sitt 8 ukers kurs i medisinsk yoga her hos Gaia Balanse. Til stor glede har mange valgt å være med videre og allerede om en drøy uke starter det opp igjen med hele 9 kurs. Så langt har 136 meldt seg på og det er intet mindre enn helt fantastisk!!! Tusen tusen takk! Jeg føler meg heldig som skal få lov til å møte hver og en av dere i de neste 8 ukene også. Det er til stor glede.

Av hele mitt hjerte så håper jeg at du som ikke kommer tilbake på neste kurs har fått verktøy som du velger å gjøre bruk av i din hverdag. Det er faktisk ikke mange minuttene som skal til for å få en fantastisk effekt i kroppen. Skulle du etterhvert finne ut at du ønsker å komme tilbake for å gjøre yoga sammen andre i Gaia Balanse sitt lokale, så skal du vite at du er varmt velkommen tilbake.

Hvordan skape overskudd i hverdagen?

For å få overskudd, må du først sørge for ro. Den roen fører til balanse og til at du orker mer både fysisk og psykisk. Det å bevisst velge å gi seg selv disse minuttene vil komme både deg selv og de du er glad i til gode.

Synes du det er vanskelig å velge å bruke denne tiden på deg selv selvom du har erfart at det gjør deg godt og du vet at du bør gjøre det? Fortvil ikke. Det finnes løsninger.

1) Legg frem hendene dine på lårene dine der du sitter nå. Vend håndflatene opp. I den ene hånden din «legger» du alt hva du skal fylle dagen din med som gjør at du ikke har tid til å gi deg selv noen minutter med avspenning. F.eks jobb, barn, middag, lekselesing…osv osv. Når du har plassert alle disse faktorene i din hånd stiller du deg selv følgende spørsmål: Hva skal dette gi meg? Videre spør du: Når jeg har det, hva jeg har også da?

I den andre håndflaten din plasserer du det å velge å gjøre en avspenningsøvelse f.eks den yogiske pusten i 10 minutter, en 11 minutters meditasjon eller et par øvelser som roer ned nervesystemet ditt. Når du har plassert dette i håndflaten din så stiller du deg samme spørsmål: Hva skal dette gi meg? Videre spør du; Når jeg har det, hva har jeg også da?

Kan det være sånn at det vil bli lettere å utføre alle oppgavene som du mener påhviler deg om du velger å gjøre avspenningen først?

Kan det være sånn at ved å gjøre avspenning som fører til ro og balanse så er det ikke så viktig med alt det andre lenger?

Kan det å gi deg selv noen få minutter med det som gjør deg godt gi deg økt konsentrasjon og tilstedeværelse?

Kan det å gi deg selv avspenning gi deg tolmodighet og mindre smerter?

Om du planlegger dagene dine med utgangspunkt i at du ønsker å skape overskudd i hverdagen, vil du da velge å sette opp planen med 10 minutter RO?

Jeg heier på deg!

Ønsker alle en riktig fin helg. Min skal fylles av det som gjør meg godt. YOGA og MEDITASJON, samt fokus på GLEDE!

Varm hilsen Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

balanse (1)