Stikkord

, , , , , , , , , , , ,

Kjære leser!

Velkommen til denne siste mandagen i oktober for denne gang! Jeg håper du har hatt en god natt og at du har plassert smilet på din munn denne morgenen. Du vet vel at om du bare trekker munnvikene dine litt oppover så tror hjernen din at du smiler? At hjernekokken tror at du smiler gjør at kokken igangsetter produksjon av hormoner som gjør deg godt. Det vil du ha! 🙂

Jeg har gjort min yoga denne morgenen og kroppen er rolig og god å være meg i. Da jeg skrev et innlegg om hva medisinsk yoga gjør for meg i går, så glemte jeg en viktig ting. Nemlig at jeg er smertefri! Fra å være svært plaget av smerter knyttet til den diagnosen jeg en gang fikk stemplet på meg, fibromyalgi, så bidrar min yogapraksis til at jeg ikke har vondt noe sted. Jeg har ikke symptomer på sykdom i det hele tatt…hvor mye jeg kan tillegge medisinsk yoga er jeg ikke helt sikker på så jeg er litt forsiktig med å være klar og tydelig på at det er gull for alt, men en stor del av årsaken er det garantert. At jeg jobber kontinuerlig med å servere min hjernekokk kun de beste ingredienser, at jeg forsøker å passe på at jeg ikke får i meg for mye sukker og matvarer som blir til sukker i kroppen er nok også en del av historien. Men dog. Jeg er SMERTEFRI!!!! Det er det som betyr noe! Jeg er heller ikke tom for energi! Absolutt ikke! Det å være tom for energi er virkelig plagsomt. Jeg vil ikke dit igjen. Jeg har også fått tilbake en normalt god hukommelse og konsentrasjon! JIPPPIIIIIII!!!!!!

Det hadde vært umulig å etablere Gaia Balanse om ikke alt dette var på plass. Det er en sannhet. Noe det antakelig er lett å forstå? Det går ikke an å være «litt gravid» og etablere egen virksomhet. Det krever sin kvinne på rett plass og en HEL kvinne. Ikke en halv…som jeg følte at jeg var for bare kort tid siden…

Vel. Den spennende dagen? Jo, det skal jeg fortelle deg. I dag tar i jeg i mot en journalist og en fotograf. De kommer fra ukebladet Hjemmet. Jeg fikk en forespørsel om jeg kunne tenke meg å fortelle min historie til deres ca 700 000 lesere og på den måten bidra til inspriasjon. Om jeg vil? JA! Selvsagt vil jeg! Det er til stor glede! Kan min historie inspirere andre så er det til GLEDE! Utrolig hyggelig å bli spurt og jeg gleder meg masse til å ta de i mot på Gaia i dag etter at det første kurset av 9 som starter i mediyoga i dag er ferdig.

Etter en ukes pause fra kurs kjennes det ut som en hel evighet siden. Jeg tror jeg har blitt avhengig av å være instruktør i medisinsk yoga. Det er omgående et savn når det ikke er i hverdagen min! Tusen tusen takk.

Lag din dag til en del av din eventyrshistorie. Du bestemmer. Hva vil du dagen skal inneholde?

Lag gyldne øyeblikk og den beste starten på en ny uke!

Varm hilsen fra Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

IMAG1729