Stikkord

, , , , ,

Kjære leser!

«Du får ikke lov til å reise til Svalbard!», er et av de fineste komplimenter jeg har fått noen gang. Som om jeg skulle reise til Svalbard?! 😉

Vel. Hvor kommer dette fra? Jo, det skal jeg fortelle deg. Jeg tok i mot en vakker sjel for healingmassasje forrige dagen. Denne vakre sjelen har jeg fått lov til å bli kjent med via medisinsk yoga og coachingsamtaler også. Det til stor glede. Det ER en stor glede å se at mennesker blir en best mulig utgave av seg selv og legger tidligere begrensninger bak seg og går stadig stødigere og tryggere fremover på sin vei. Jeg er evig takknemlig for at jeg er så heldig å få lov til å være med på veien!

Denne gangen fant altså denne vakre damen veien til Gaia for en avslappende og god behandling som gir avspenning i muskulatur og ro i kropp, sinn og sjel. Hun spurte meg om hvordan det hadde gått da Hjemmet hadde vært på besøk og etter at jeg hadde snakket litt fikk jeg plutselig høre denne setningen; «Du får ikke lov til å reise til Svalbard! Vi kan ikke miste deg fra Halden! Nå kommer du til å få tilbud fra alle plasser og de tar helt sikkert kontakt med deg fra Svalbard og vil at du skal komme dit og redde alle som bor der og da kommer du til å reise for de lokker med penger»! Vel.. fri fantasi dette altså.. og jeg må jo berømme damen for at hun virkelig har fantasi, for hvor kom dette fra og hvor kom Svalbard fra???! Herlig!

Vi måtte le godt begge to. At jeg har hatt en dragning mot Svalbard i noen år allerede, kunne jo ikke hun vite noe om… MEN jeg har absolutt ikke fått noe tilbud OG det nytter ikke å lokke meg med penger! Bare så det er sagt! Hehe!

Komplimentet er dog veldig stort og vakkert for meg…..! Jeg tar det i mot og legger det i mitt hjerte som en bekreftelse på at jeg utgjør den forskjellen for noen som jeg har et ønske om å gjøre. Det er som å få motivasjon til å stå på videre intravenøst! TUSEN TAKK!

Damen truet videre med at hun skulle få Hjemmet til å stoppe sin utgivelse for neimen om jeg skulle bli så berømt at jeg kom til å reise… hehe.

Vakre du… jeg har virkelig ingen umiddelbare planer om å forlate Halden. Jeg blir  nok her så langt jeg kan se fremover ihvertfall. Jeg har heller ikke planlagt å bli «rik og berømt». Jeg bare er på veien… veien blir til mens jeg går.

Skulle det vise seg at det blir «lille meg» på forsiden av Hjemmet når utgivelsen som jeg er med i kommer, ja da mister jeg pusten. Fotografen tok masse bilder og akkurat dette ble nevnt som en mulighet. Hvis det skjer så kommer jeg til å besvime og da håper jeg at jeg lander så hardt at når jeg våkner igjen så har jeg forstått mer enn hva jeg har akkurat i dag….

I skrivende stund er klokken snart 19.00 på en fredag kveld og her sitter jeg. Jeg har vært på Gaia siden 08.30. Jeg har hatt en fantastisk innholdsrik dag med individuell undervisning i medisinsk yoga, coachingsamtaler og flere healingmassasjebehandlinger. Spesielle og lærerike erfaringer har blitt meg gitt og jeg føler meg utrolig heldig som har de ingrediensene jeg har i min hverdag i dag.

I helgen er det alternativmesse i Halden og Gaia Balanse er til stede på stand.  Jeg skal også holde foredrag både klokken 14.00 lørdag og 15.00 søndag. Flere ganger den siste uken har jeg blitt spurt; «Er du klar for messen til helgen nå, Monica?», og jeg har hele tiden svart at nei. Det er jeg ikke. Jeg har ikke engang begynt å tenke på det. Vel. La meg informere. NÅ har jeg begynt å tenke på det…. og jeg ser nå at jeg må samle sammen noen tanker om hva jeg faktisk skal snakke om på disse foredragene…. 😉 DET ordner seg. Jeg bare ER. Den jeg er ER bra nok. Jeg har levert inspirasjonsforedrag før, så det kan jeg sikkert klare igjen. Jeg klarte det jo første gangen da jeg sa som Pippi; Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert. Hvem er jeg som da eventuelt nå velger å tenke at jeg ikke klarer det? 😉

Det klarer jeg selvsagt!

Håper jeg ser mange av dere som leser dette! DET er uansett verd min tilstedeværelse.

Lag gyldne øyeblikk igjennom helgen! Det skal jeg!

Varm hilsen Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

Gaia 1.11.13