Stikkord

, , ,

Kjære leser!

I kveld har jeg inntatt sofakroken etter fantastiske arbeidstimer på Gaia. Jeg har hatt gleden av å ta i mot 6 vakre sjeler for healingmassasje før jeg avsluttet arbeidsdagen med to kurs i medisinsk yoga. En optimal avslutning på en flott dag!

Tusen takk til alle som har vært innom i dag. Uten deg hadde ikke min hverdag vært slik den er. Jeg er takknemlig!

På kursene i medisinsk yoga benyttes det sangmeditasjon denne uken. På programmet for nybegynnere og litt øvet står I`am…. Jeg vet med stor glede at den betyr mye for mange. I am that I am.

Jeg er…..

To av de mest kraftfulle ordene som finnes, for det du putter etter dem former din sannhet…..

Sånn er det faktisk. Pass godt på hvilke ord du bruker! Du får det du ber om! Alle ord du bruker har avgjørende betydning. Du «mater hjernekokken» din med ingredienser konstant. Det du putter inn, får du ut. Fyll derfor på med som fører deg mot det du ønsker, istedenfor det som begrenser deg.

Vi bruker ofte nedlatende og begrensende ord om oss selv helt uten å tenke på konsekvensen. Min oppfordring til deg – bli bevisst! Si ikke til deg selv at du er noe du ikke vil være! Noe som ikke gjør deg godt! FYLL deg selv med det som gjør deg godt istedenfor! Konsekvensen er stor. Du fortjener det beste.

Jeg gleder meg til en ny arbeidsdag på Gaia i morgen. Jeg er den jeg er. Den jeg er, er bra nok! Sånn er det. Det samme gjelder for deg.

Varm hilsen Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976I-Am-Phrases