Kjære leser!

God fredag! Jeg håper at du har sørget for at din fredag er god så langt og husker på at det avhenger av deg hvordan resten av helgen skal være…. Grip tak og snu tankene til det positive og det som gjør deg godt om du har behov for det!

Min fredag har startet i Moss med et besøk hos regnskapsføreren til Gaia Balanse. Det ble et informativt og godt møte. Jeg gikk mer vis derfra enn da jeg kom og det var hensikten. Lærer stadig noe. Det er ikke tall jeg har mest fokus på så det er godt å ha noen som har nettopp kun det fokuset. 😉

Denne siste uken har vært litt ekstra krevende for meg. Onsdag fant vi den ene pusen til familien syk. Han hadde ikke kommet hjem mandag eller tirsdag så onsdag lette vi etter han og fant han foran utetrappen til naboen. Han hylte….men ble glad da han så oss. Den ene datteren min på 11 år løp bort til han da han ikke kom når hun ropte på han. Hun forsøkte å hjelpe han opp på bena, men de sviktet. Det var lett å se alvoret i situasjonen. Han var blitt tynn – på rekordtid – og tydelig svak. Gråt og gråt, men ble etterhvert rolig på sofaen da vi fikk han dit. Det ble dyrlege og grundige undersøkelser og den behandlingen de kunne gi. Ingen kunne si hva som hadde skjedd med han. Vi tok han hjem på kvelden og den kommende natten døde han stille og rolig på sofaen. Så uendelig trist… jeg gråter når jeg skriver dette. Et familiemedlem er borte.

Spesielt gutten min på snart 13 år har tatt dette hardt. Har nektet å gå på skolen. Vondt og vanskelig og det hjelper lite at huset fremdeles har to puser i familien. En er borte.

Vel. Sånn er det og det har gjort noe med meg. Enda dypere blir jeg kjent med meg selv. Onsdag og torsdag var tøffe og jeg mobiliserte alt jeg hadde for å kunne holde arbeidsdagene her på Gaia. MEN heldige meg har verdens beste jobb. Jeg treffer så utrolig mange vakre sjeler og jeg, bare jeg holder fokus, henter ut så mye som gjør meg godt i hvert eneste menneskemøte. TUSEN takk til alle dere som har vært her. Det er kun få som har visst om dette med pusekatten, men uten å vite har dere gitt meg noe som har betydd mye.

Min herlige nabo her i Violgata kom med blomster og gode ord på et kort i går. Tusen tusen takk, vakre Tracey. Du er ikke bare en flink massasjeterapeut, og mye annet, men du er også et varmt og godt menneske.

I går kveld, etter 13 arbeidstimer som ble avsluttet med 3 yogakurs, fikk jeg en tekstmelding som betydde verden for meg:

«Takken min gikk til deg i dag!! Så utrolig takknemlig og glad for at du fant rett plass i livet. Du gjør oss alle så bevisste på vår helse og sann livsglede!! Takk for å få plass i dag. Det var kraftfullt godt. God klem.»

Denne kom fra en vakker sjel som egentlig skulle ha vært på kurs en annen kveld denne uken, men som ble forhindret. Hun fikk anledning til å komme denne kvelden i stedenfor. Når deltakerene var gudiet inn i hvile avsluttet jeg med å be de vurdere om de skulle velge en tanke… en tanke om noe å takke for….. og deretter kjenne etter i kroppen hvilken følelse som kom….

At takken gikk til meg er så rørende at jeg begynte å gråte… igjen.

Og nei.. ikke alle tårer er vonde. Tusen tusen takk!

Gode ord… er vi flinke nok til å si det vi tenker? Strø om oss om gode ord? Jeg tør fortelle at de gode ordene på kortet jeg fikk og på denne sms i går kveld betyr så mye for meg at jeg ikke klarer å beskrive det nærmere. ALT.

Hvem kan du gi noen gode ord i dag? Hva vil det gi deg å gjøre det?

Jeg ønsker deg en riktig god helg. LAG den god. Full av gyldne øyeblikk. Du velger ditt fokus. Velg med all din klokskap og visdom!

Varm hilsen Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

Gaia Balanse 8