Kjære deg!

I formiddag var jeg i ferd med å la min bil (mitt JEG. Alt hva jeg rommer) bli styrt rett ut i grøftekanten. Dette via en apekatt som forsøkte å gripe tak i rattet og vippe meg til baksete i min egen bil. En apekatt som kom høylytt og trampende inn i min verden med taktfaste rop;

«TROR DU AT DU BARE KAN KVITTE DEG MED MEG!!!????»

…etterfulgt av en rå latter. En så rå latter som kun udresserte (tankemonster) apekatter kan lire av seg! Den er ikke mulig å gjengi med ord!

Jeg hadde raskt plassert meg i baksete…. Overlatt kontrollen til apekatten som etterhvert ble mange flere og inntatt posisjon med hode under armen og en gedigen ekkel følelse på innsiden. Jeg som trodde at også den apekatten satt pent. For evig og alltid. Skuffelsen var stor. Det gjorde den jo ikke! IGJEN kom den. IGJEN! I tillegg inviterte den med seg sine hundretusen venner!

Følelsene rev i meg. Såret. Dypt såret. Igjen. Gamle sår ble revet opp med kraft. Åpent ble det stående å blø….noe forandrer seg aldri….

MEN etter en stund i selvmedlidenhetens dype dal, etablerte jeg kraft og rett fokus. HVA VIL JEG? VIL JEG LA MEG TREKKE NED AV DET JEG LAR ANDRE MENNESKER PÅFØRE MEG?

Da var det gjort… fullt fokus. NEI! Det vil jeg ikke. Jeg har fremdeles et valg! Anerkjenne følelsen, men rette fokus mot det som gjør meg godt og finne løsninger på hvordan jeg kan kommunisere med den udresserte apekatten på en slik måte at jeg igjen får ro og kjenner på handlekraft.

Det tok litt tid i dag. Greit nok. Jeg lærer. I tillegg har jeg nå et håp om at akkurat denne udresserte apekatten nå føler seg sett, hørt og forstått slik at jeg ikke blir kastet i baksete med en slik kraft noen ganger. Om så skjer, vel da skal jeg vel lære noe enda mer da…. Takknemlig takker jeg for all læring på det personlig plan i dag.

Udresserte apekatter er til for å dresseres… Det er faktisk veldig moro og absolutt veldig lærerikt! Det hele medfører stadig mer innsikt, klokskap og visdom.

Stor klem fra en nå rolig Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

1371325_10151682792683458_964761833_n