Stikkord

, , , , , ,

Kjære leser!

Den 29.8.2002 ble jeg gitt en erfaring som har preget meg på alle områder av livet. En opplevelse som jeg ganske kort tid etterpå tenkte at skulle «brukes til noe», men jeg ante ikke hva. Annet enn selvutvikling. Det kjentes alikevell ikke ut til å være tilstrekkelig. Etterhvert ble det tydelig for meg at min erfaring kan bidra til noe som er bra for andre. Noe som gagner, som gir ro, som kan brukes til bidrag for rett fokus. Til bevisstgjøring og til bevisste valg. Hvor glede, takknemlighet og et liv uten frykt for døden får plass.

De første årene etterpå snakket jeg sjelden om det. Kun en håndfull antall mennesker ble tatt inn i denne delen av min erfaring og bakgrunn. Dette helt til jeg i april dette året holdt foredrag med tittelen «Med Døden i Livet» for første gang.

Gaia Balanse kan ta i mot 56 vakre sjeler til foredrag og denne dagen i april var det fullt. Fantastisk hyggelig og svært rørende! I morgen står dette foredraget på agendaen igjen og denne gangen er det også 56 unike mennesker som finner veien. Det har vært fullt lenge. Med dyp takknemlighet og ydmykhet ser jeg frem til å ta hver og en imot.

Den 29.8.2002 døde jeg.

Den 28.8.2002 ble jeg mor til barn nr 4 og 5. Planlagt keisersnitt. Alt gikk fint. Trodde jeg. Det trodde alle. Det inntil det var gått ca 1 døgn. Da var det ikke lenger nok blod til sirkulasjon. Enorme mengder hadde samlet seg i buken hvor en vene hadde piplet blod siden operasjonen fordi det ikke ble oppdaget at den hadde blitt skåret over.

5 og en halv time på operasjonsbordet ble nødvendig for å få meg tilbake til kroppen og til livet, og jeg ble gitt en opplevelse jeg aldri ville ha vært foruten. At jeg skulle få lov til å oppleve at tiden ble inne for å formidle den til de som ønsker å høre, er stort for meg. Jeg har på en måte alltid trodd at det skulle bli sånn, men ikke sett hvordan, når eller på annen måte visst at det kom til å skje. Etableringen av Gaia Balanse ble altså veien til dette også. Det er jeg evig takknemlig for!

Jeg vet at når dagen kommer hvor vi skal forlate den verden vi har skapt oss, så blir alt bra. At jeg skal få lov til å bidra til at andre kan velge å ta med seg dette som en sannhet igjennom sitt liv, er en stor glede. Når du har hørt min historie kan du kanskje velge å tro det samme du også.

Varmt velkommen alle som finner veien i morgen! Jeg gleder meg til å ta deg i mot. Det å fylle Gaia til foredrag er magisk!

Takknemlig hilsen fra mitt hjerte, Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

 

399124_465740846821904_1301193677_n