Kjære leser!

På en skala fra 1 til 10 hvor 10 er mest og 1 er minst, hvor på skalaen vil du krysse av i forhold til hvor styrt du er av julestress akkurat nå?

I kveld, rett før midnatt den 20.desember, sitter jeg i sofaen etter en lang og svært givende dag hos Gaia Balanse. Enormt mye glede har blitt meg gitt i dag. Jeg har tatt i mot hele 9 vakre sjeler for healingmassasje og stadig vekk skjer «de magiske ting» som ikke lar seg forklare, men som setter spor. Øyne som forteller om ro, og velvære. Øyne som forteller om overraskelse og undring. Øyne som gjør spørsmålet; «Hva skjedde egentlig nå? Det føltes som om armene mine svevde høyt over benken!?», enda mer sterkt og fantastisk.

Jeg har ingen svar på hva som egentlig skjer. Bare konstanterer at det er «noe» og tar i mot med takknemlighet og glede det faktum at jeg får lov til å bidra. Være en kanal for noe som er mye større enn at jeg kan forklare det. Det er jeg svært takknemlig for at jeg ikke kan. Tusen tusen takk.

Vel.. hva var det jeg skulle frem til…jo.. her sitter jeg og det er jo bare timer igjen til julen ringes inn og det er knapt nok noe rundt meg som forteller at det kun er nettopp det. Sett bort fra stjernene i vinduene og at pakkene er nesten klare. Jeg har ro. Jeg er ro. RO er ordet. Jeg skal ikke stresse med noe som helst. Jul blir det uansett.

Disse ordene ble meg gitt i kveld; «Jeg har forøvrig aldri vært så lite stresset før jul før som i år. Medisinsk yoga og våre gode samtaler er gull!», og det er ikke første gangen jeg hører noe tilsvarende. Det har blitt meg fortalt noen ganger i løpet av de siste ukene og det til stor glede!

Tenk at det ER mulig å stresse ned bare ved å puste og rette fokus mot noe som bidrar til det motsatte av nettopp stress! Jepp.. selvsagt er det sånn. Det er jo mellom ørene stresset sitter….

I morgen tar jeg i mot 17 vakre sjeler for jule(balanse)medisinsk yoga på Gaia og jeg gleder meg masse! 3 timer med kun en ting på agendaen – RO! ALT hva som bidrar til ro i kroppen blir gitt i morgen og det hele gjentar seg også på søndag. Tenke seg til at så mange har lyst til å finne veien… noen ledige plasser søndag så kanskje flere får lyst til å melde seg på.

Varm hilsen fra hjerte, Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

61531_518795984828894_1600964757_n