Stikkord

, , , , , , ,

Kjære leser! Jeg ønsker deg en riktig god jul!

Jeg håper at du nå opplever at julefreden får senke seg i deg og at du puster godt med magen og lager deg gyldne øyeblikk denne kvelden før kvelden.

Jeg har brukt dagen til å lage jul hjemme i dag. Valgte å sove lenge og tok en ting av gangen. Jeg begynner å bli så gammel i denne juletralten at jeg har planen godt etablert på innsiden. I år med vri. MINST mulig av alt. Absolutt ikke gjøre noe jeg ikke kjenner at jeg VIL gjøre og det å gjøre det hele med GLEDE. Det har gått fint! Jeg har vært rolig, hørt på julemusikk, latt være å stryke den duken jeg absolutt måtte ha strøket før og lot halvparten av julepynten få bli i eskene.

Julegrøt med mandel er servert til stor glede. I år var det 17 åringen som fikk mandelen for første gang, for det har alltid vært hans søster som er halvannet år eldre som alltid har fått den. I år var hun ikke til stede. Hun har sitt eget bo nå, men kommer heldigvis 1. juledag. Gleder meg til å samle alle rundt bordet den dagen.

Da jeg valgte å slå opp øynene i morges etter noen minutter med lang og dyp pust, kikket jeg på telefonen min. Et ubesvart anrop og fra samme person var det også kommet en epost. Vedkommende ba meg ringe. Det var et ønske om å snakke med meg om en julegave til hans bedre halvdel. Hun har gått på medisinsk yoga hos Gaia Balanse og han som tok kontakt ga uttrykk for at det hadde gjort henne så godt. Også i forhold til økt selvfølelse og selvtillit. Nå tok han kontakt fordi han hadde lest om Gaia Balanse sine andre tjenester. Han ønsket å gi henne coachingsamtaler i julegave. Han hadde tro på at jeg kunne bidra til å hjelpe henne til å få større tro på seg selv og på den måten føle seg sterkere!

WOW! Jeg kjente på stor glede! At han så for seg at det å gi henne denne gaven ville gjøre henne godt, gjør meg svært ydmyk og takknemlig. Heldigvis vet jeg at jeg har noe å bidra med slik at det er en glede å inngå en avtale, men det å bli kontaktet med et slikt ønske var veldig spesielt for meg. Tusen takk for tilliten! Det er med stor glede jeg ser frem til å starte coachingprosess med denne damen. Hun har defintivt en omtenksom og flott mann!

Fantastisk hyggelig!

2014 står for døren. Skal 2014 bli det året hvor du blir den beste utgaven av deg selv? Hvor du griper tak og gjør bruk av verktøy som hjelper deg til å bli sterk i ditt fundament? Hvor det å være deg, er bra nok? Tror du nok på deg selv og dine evner? Du er ikke fortiden din….du er nå og kan selv velge hva du vil fylle fremtiden din med… La 2014 bli det året hvor du retter fokus til det du vil ha og fyller på med det som gjør deg godt!

Jeg er så takknemlig for alle som finner veien til Gaia Balanse og tjenestene som tilbys. I 2013 fant veldig mange veien også for coachingsamtaler og jeg er klar for å ta i mot enda flere. Dog med noe ventetid for tiden.  Det er aldeles fantastisk å få lov til å bidra til at den som finner veien kommer i sitt mål. Alt du trenger har du på innsiden…du må bare finne nøklene….

Her er nå julen i hus, gløgg i koppen og i hode er det akkurat disse tankene jeg nå har delt med deg. Jeg er så takknemlig.

Jeg ønsker deg som leser dette en fredfull julehøytid! Lag gyldne øyeblikk.

Varm hilsen fra hjerte, Monica med bilde av treet som 4 av mine 5 barn har pyntet i kveld.

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

jul13