Stikkord

, , , , , ,

Kjære leser!

Riktig godt nytt år!

Jeg ønsker hver og en av dere alt det beste for det nye året!

Hva er egentlig det beste for deg? Hva ønsker du å ha i ditt liv?
Hvilke mennesker er det godt for deg å være sammen med?
Hvem er du sammen andre? Hvilken utgave av deg liker du best?
Hva vil du ha ut av ditt liv?
Hva ønsker du deg av ditt liv?

Alle disse spørsmålene, og helt sikkert flere må du ha vilje til å reflektere over og finne svar på for å kunne skape deg det beste for det nye året. Det er kun opp til deg!

Hva trenger du for å kunne skape deg det beste året? Hvilke egenskaper må du gjøre bruk av? Jeg vet at du har alt du trenger i deg, men jeg vet også at det ikke alltid er like lett å tro på det. Tro meg – det er sånn. Du har alt. Du må bare våge å lukke opp noen dører som du av en eller annen grunn har holdt lukket og kanskje godt låst og faktisk også kastet nøkkelen til!

Du må på leting etter den nøkkelen….når du har den, er alt mulig.

Heldigvis finnes det mange gode støttespillere der ute. Kanskje trenger du å få hjelp til å finne dine nøkler, dine ressurser og alt du trenger for å komme i dine mål?  Vi går oss lett vill i eget hus og med mange rom som ikke har vært i bruk på åresvis er det enda vanskeligere å finne veien. Selvom det kan virke som om det er flere hindre enn løsninger, så skal du vite at det er fullt mulig å komme i mål! Du har alt du trenger det må bare åpnes noen dører!

Jeg er så heldig at jeg daglig får lov til å ta i mot vakre sjeler for samtaler hvor hva den enkelte ønsker seg er i fokus. Jeg elsker denne delen av jobben min. Det er virkelig en sann ære å være en medhjelper slik at nøkler til rommene som allerede er der, blir funnet. Jeg VET at alle som finner veien har alle ressursene som trengs for å komme i mål på innsiden. Når dørene åpnes og lys blir tent, da forstår jeg hvorfor jeg måtte igjennom alt jeg har erfart i mitt liv for å komme dit jeg er i dag hvor jeg får denne gleden av å se at andre tenner sitt lys.

Det er helt fantastisk. Det bidrar til at jeg daglig ivaretar mitt eget lys.

Den som intet våger intet vinner… så sant så sant. Du må våge. Du må våge å åpne dørene. Du må våge å foreta de nødvendige endringer. Du må våge å skape deg det livet du ønsker deg. Hvis ikke? Vel… da godtar du det som ikke er slik du fortjener og du har ingen andre å skylde på enn deg selv.

Du må våge for å vinne.

Jeg våget. I 2010 ble jeg hardt rammet av sykdom. Det etter å ha bedøvet meg selv med å prestere. Prestere, prestere og prestere fordi jeg ikke maktet å stå i hvordan det var å være meg om jeg tok vekk prestasjonsprinsessen. Fundamentet skalv. Alt jeg hadde bygget opp var knyttet til det å prestere for å være. Frykt for å kjenne etter hvordan det egentlig var å være meg. Alt savn. All smerte. Alle vonde opplevelser. Alle svik. Ensomhet. ALT. Alt ble bedøvet ved å prestere.

Sykdommen tvang meg til å ta vekk prestasjonsprinsessen. Jeg forstod at jeg aldri kom til å bli kvitt smertene hvis jeg ikke stupte fra det som hadde jaget meg igjennom nesten 40 år. Det måtte store endringer til.

Jeg stupte.

Jeg foretok de store og nødvendige endringene og veien ble etterhvert tydelig for meg. Hva hadde jeg lært? Hva kunne jeg bruke dette til? Det måtte jo være en mening i all denne erfaringen? Jeg fant meningen. Jeg valgte å våge.

Jeg vant.

2013 ble et eventyrår. Etablering av Gaia Balanse i januar. Uke 5 tok jeg i mot de første for kurs i medisinsk yoga. Fra å ha et håp om 15 deltakere ble sannheten at det ganske straks ble 5 fulle kurs med plass til 17 på hvert! Etterhvert 7 fulle kurs og til å avslutte med 9 fulle kurs til jul. Når kurs starter opp igjen nå i uke 2, er det 10 kurs som starter. Er det mulig….

I begynnelsen av året fant også de første veien for individuelle coachingsamtaler. Stor glede. Det ER helt fantastisk å få lov til å benytte det fantastiske verktøyet som NLP er og være med på veien til de målene som den enkelte har! Det skjer magi…. Dørene åpnes. Ressursene finnes. Den enkelte finner sin vei ut av labyrinter som virket som å være uendelige. De ER ikke det.

2014 startes med tilnærmet full avtalebok for januar. Mange går igang med sine  coachingprosesser og jeg gleder meg ubeskrivelig til å ta hver og en i mot!

Flere stup…

Jeg stupte ut av frykten og de begrensende tankene og tillot meg selv å tilby healingmassasje som en tjeneste hos Gaia. DET har vist seg å være noe av det fineste jeg kunne gjøre…. Jeg lot meg selv gjøre bruk av det jeg alltid har visst at jeg har hatt i meg og som bare ble sterke og mer tydelig for meg etter at jeg var syk. En gave! Gaver skal bli tatt i mot med takknemlighet og ydmykhet. Jeg velger det og jeg velger å dele. Jeg ble advart av «etablerermennesker» om å gjøre nettopp dette. Tilby en healingtjeneste. Det kunne visst bli sett på med et skrått blikk og være uheldig for etableringen. Hvor feil de tok! De snakket ut fra sin egen modell av verden og den bør revurderes!

Jeg våget enda mer… 

Jeg valgte å dele min «nærdødenopplevelse» via foredrag igjennom året som har gått. «Med Døden i Livet» er et svært personlig foredrag. Det tar for seg hva jeg opplevde den gangen jeg ble påført en skade i forbindelse med et keisersnitt. Fødsel av barn nr 4 og 5. Jeg hadde kun delt opplevelsen med svært få. Plutselig ble det helt rett for meg å dele med flere. At det med et ble tydelig at etableringen av Gaia Balanse var det jeg hadde ventet på før jeg skulle dele. Tilbakemeldinger har fortalt meg at jeg har gjort rett. Jeg vet at det jeg har opplevd, og nå delt med flere hundre, har utgjort en forskjell for mange. Det er jeg svært takknemlig for!

Hadde jeg ikke våget, hadde jeg ikke kunnet bidra til denne forskjellen og aldri fått kjenne på denne takknemligheten! TUSEN TAKK til meg for at jeg våget!

Jeg våget å bruke det jeg hadde fått i livet mitt og det jeg hadde lært ut av det for så å gi det videre.

2014 skal brukes til å våge enda mer! 

Lag ditt 2014 til det aller beste året! Du fortjener det bare ved å være. Du er – og det er bra nok!

Lag gyldne øyeblikk!

Varm hilsen fra Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

16593_10151220041588978_1952567934_n