Stikkord

, , , , , , , , ,

Kjære leser!

Om du skulle hatt flere timer i døgnet. Hva skulle du har brukt dem til? Jeg håper at ditt svar ikke handler om å løpe enda fortere….. antakelig løper du fort nok, langt nok og godt nok i ditt hjul allerede. Stresshjulet. Som hamster på trimtur i mangel av annet å finne på mellom all spising.

I dag skriver jeg dette innlegget inspirert av en vakker sjel sin uttalelse i en coachingsamtale i går. Hun er nå i sitt mål om å skape indre ro. Da hun utbrøt; «Døgnet har fått flere timer!» med lys i øynene og iver i kroppen ble jeg så rørt at jeg fikk tårer i øynene.

Dette må jeg dele med alle som vil høre!

Vil du vite hva oppskriften er? Bruk av verktøy som skaper RO.

Den omtalte damen som har mestret det kunststykke å omgjøre døgnet fra å romme 24 timer (med stress) til å romme så langt mye mer (uten stress) har fått dette ved å ta grep og skape ro i kroppen sin. Hun har brukt pusten. Gjort øvelser fra den medisinske yogaens verden som har bidratt til at bremsepedalen for stressystemet til stadighet har blitt satt inn og hun har fått mer tolmodighet og et solid fundament å stå på via en god selvfølelse. Hun har gitt seg selv det som styrker nervesystemet så hennes sensitivitetsgrense for stress har blitt høyere. Hun tåler mer påkjenning gjennom hverdagen som en følge av dette, noe som i seg selv bidrar til mindre stress i kroppen. Alt dette bidrar til bevissthet.

Hun løper ikke lenger rundt i det evinnelige stresshjulet, men har valgt å se på hjulet med innsikt og bevissthet og på den måten skapt seg nye valg.

Hun har også tatt tak i sine tankemønstre og skapt seg ro i tankerekkene. Dette bidrar til at hun i dag tar bevisste valg ut fra en tanke om hva som bidrar til det hun skal ha, RO. Hun har brukt verktøy for å ikke lenger la seg styre av tankekaos i hode, men derimot velger bevisst ut fra hva som gjør henne godt. Denne endringen i tankemønstre er skapt via coachingsamtaler.

Hun stråler!

Vel. Hva skjer da? Når ro er skapt?

En følelse av at det som tidligere opplevdes som så viktig og måtte gjøres, ikke i like stor grad mååå gjøres lenger…. Fordi det er jo egentlig ikke viktig… Bevisste valg gir stor endring og med fokus i det man ønsker seg i livet så skapes det. Det frigjør også tid og med det en opplevelse av at døgnet har flere timer! Når det som må gjøres selvom det nødvendigvis ikke er så moro bestanding (les f.eks husarbeid) så gjøres det ut fra nye tanker. F.eks hva får jeg når jeg har gjort det? Hvordan kan jeg best mulig gjøre dette som jeg egentlig ikke har så lyst til slik at jeg ivaretar mitt behov for ro?

Hva bidrar ro i tillegg til?

Energi, tolmodighet, glede….. Har du ro så får du energi, tolmodighet… glede. Hva gir energi deg? Lyst og iver til å gjøre noe som du kanskje ikke har gjort på lenge for du har vært så sliten og tom for..ja..nettopp… energi? Hva får du om du har etablert mer tolmodighet? Mer glede? Hva skal det gi deg?

Alt dette ligger tilgjengelig for oss alle om vi bare gjør bruk av det rette verktøyet. Jeg er så heldig at jeg daglig opplever at vakre sjeler kommer i sine mål og ofte handler det om nettopp dette. Et ønske om indre ro. Jeg kan love deg – det er fullt mulig. Sånn skal det bli!

Gi deg selv det du trenger denne helgen. Lag den god!

Lag gyldne øyeblikk! Jeg ønsker deg en riktig god helg full av dem!

Varm hilsen fra Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

601388_435505746518637_69278086_n