Stikkord

, , , , ,

Kjære leser!

Hvordan vil det være å være deg om du er Dronningen (Kongen) av RO?

Full av glede og takknemlighet sitter jeg på kontoret etter å ha sendt ut en vakker sjel etter en coachingsamtale denne formiddagen. En liten pustepause før neste finner veien og den pausen velger jeg å bruke sammen med deg. Jeg vil dele gleden jeg kjenner på akkurat nå!

Målet til personen som i dag kom for sin samtale nr 2 i en coachingprosess er nettopp RO. Det å skape og beholde innvendig ro. Målet er klart og veien mot mål formes. I dag ble nye brikker lagt på plass og plutselig kom det spontant fra stolen overfor meg; «Jeg kan bare være Dronningen av RO!»
Jeg spurte henne: Hva får du om du velger å være Dronningen av RO?

Svaret var: RO!!!????

«Ja, det er riktig». Hvilke ressurser har du i deg som gjør at du kan velge å være Dronningen av Ro?»

«Jeg kan bare være meg. La de andre passe sine egne saker og holde fokus på hva jeg trenger. Jeg trenger ro. Når jeg har ro da har jeg alt jeg trenger. Da er det bra å være meg. Jeg har bestemt meg og når jeg har bestemt meg for noe, så blir det sånn. Jeg tar ansvar!»

Damen har lett for å ta ansvar. Det har hun gjort i mange mange år. For alle andre. Ikke seg selv. Nå er det på tide å flytte fokus og sånn skal det bli!

STORE SMIL på kontoret!

Nå styrer dette vakre mennesket, full av innsikt og bevissthet, mot nettopp RO. Hun vet at om hun ivaretar sitt behov for ro, så har hun alt hun trenger. Det vil utgjøre en stor forskjell på alle områder av livet og det vil påvirke omgivelsene på en svært god måte. Med seg i verktøykassen har hun verktøy som gjør, bare hun husker på å bruke det og holde fokus, at hun alltid kan med full bevissthet og kontroll av henne selv, velge det som gir henne det hun trenger.

Når du har ro, hva har du også da?

Ja…..nettopp. 😀

Kanskje du også skal velge å la din bil finne veien til der hvor Dronningen av RO befinner seg? Det er plass til alle der…. Jeg er sikker på at hun ønsker deg varmt velkommen. Bare følg rett skilt!

Riktig god helg! Fyll den med det du trenger!

Varm hilsen Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

10156