Stikkord

, , , , , , , , ,

…det fortalte min mamma meg en gang for mange år siden. Veldig mange ganger har jeg hatt nettopp disse ordene langt fremme i mine tankerekker og så fantastisk riktig det er.

Senest i går ble jeg påminnet dette. Inn på kontoret kom en vakker sjel for sin samtale nr 4 i en pågående coachingprosess og da mitt blikk møtte hennes, ble jeg tatt av en gledesfølelse som var helt enorm. Det boblet på innsiden! Nå skal det sies at mine sanser i forhold til å ta inn energi og hva som foregår på innsiden hos andre er veldig godt utviklet, men dette var igjen helt spesielt. Jeg har opplevd det før, men det gjør det hele ikke mindre kraftfullt. Helt fantastisk! Hun strålte! Sendte ut glede og kraft. Livskraft. Håp og tro og alt som gjør godt! Det var et helt annet blikk en det som har møtt meg de gangene vi har hatt kontakt til nå.

«Er du klar over at øynene dine nå lyser?», spurte jeg. Damen reagerte spontant med hele seg. Kroppsspråket var tydelig. Herlig og stolt. «Du er ikke den første som kommenterer det!», etterfulgt av et digert smil og enda mer glede.

WOW! At andre også har lagt merke til det, håper jeg virkelig! De må jo være blinde og helt uten evne til å ta inn energi hvis de ikke skal ta det kraftfulle i mot!

«Jeg kjenner på en glede på innsiden nå. Den jeg har lett etter. Den jeg ønsker meg! Hva som har skjedd, vet jeg egentlig ikke… den har bare kommet og det er så deilig!»

Åh… hjelpes meg…. sååå stort. Så fantastisk å få lov til å være med på! Jeg tok med meg hennes lys videre inn i min arbeidsdag og jeg tror at andre som var innom Gaia Balanse utover dagen også fikk en liten dose lys. At alle som hun nå møter på sin vei får sin lyst opp for seg, er det ingen tvil om.

Kjære vakre du! Hold ditt eget indre lys tent, så andre også kan få skinne!

Jeg er så takknemlig.

Ukebladet Allers skal snart ha en reportasje på trykk om medisinsk yoga og det andre som foregår her på Gaia Balanse. I den forbindelse er det også tatt noen bilder av en dyktig fotograf som Allers benytter. Disse bildene har kommet meg i hende. Det er et bilde av meg der som får meg til å tenke enda mer på dette jeg akkurat skriver om. Mitt blikk lyser ikke av glede…hva det kommer av, må jeg finne svar på. Mitt indre lys skinner – for alle andre. Kanskje er jeg litt der igjen… at jeg skinner for mye for andre, og ikke fullt så mye for meg selv. Jeg har en jobb å gjøre.. og den er allerede igangsatt. Heldigvis har jeg verktøyet! Det er jeg takknemlig for.

Vi tastes snart! I mellomtiden – jakt på gleden! Fyll deg med det som bidrar til glede for deg! Du fortjener det. Jeg også. Jeg er igang… slå følge!

Varm hilsen Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

 

Blogg 1.3.14