Stikkord

, , , , , , , , , ,

….det er der kilden til endring og målet ligger!

Tenke seg til så behagelig det hadde vært om det IKKE var nødvendig å gjøre noe på en annen måte, ta andre valg, slippe å møte frykten og de negative følelsene og alikevell skape endring!

Leit å ta opp dette på en ellers behagelig fredag kanskje? Vel. Det ble sånn i dag. Du har alltid et valg. Velge å lese videre, eller la være. 😉

Det er helt på det rene at vi må ut av den ellers så kjente sonen om vi virkelig skal gjøre vårt ønske om endring om til virkelighet. Vi må tenke utenfor boksen. Vi må våge å ta noen nye skritt i en annen retning, vi må legge til rette for å skape nye erfaringer. Ta i mot og integrere ny læring for så å gå et skritt av gangen videre.

Vet du? ALLE kan dette. Absolutt alle. Det er jeg overbevist om.

Mange av oss bærer på mye som har blitt oss gitt, og som vi har tatt imot, igjennom livet. Dette mye har ofte gitt seg utslag i sykdom. Dette mye har skapt stress og 80% av sykdommene vi blir rammet av er stressrelaterte.

Mange som kommer til Gaia Balanse for medisinsk yoga har helseutfordringer. Det være seg fysisk og/eller psykisk. Slettes ikke alle, men dog. Stressbelastningen på kroppen har blitt for stor og det har gitt seg utlag på ulik måte. Kjevespenninger, vonde hofter, stive skuldre, mangel på energi, en puls som lever sitt eget liv, spenninger i store deler av kroppen, hodepine, angst og og og…

Igjennom yogaen så kan gammelt skrot som har hopet seg opp i kroppen, og som ikke er bearbeidet, komme til overflaten og dette kan oppleves som tøft. Når dette skjer, har den enkelte to valg. Ja, det finnes jo alltid valg.

Det ene valget er å ikke jobbe seg igjennom det, legge lokk over og la det bli i kroppen og seg selv på samme sted, eller jobbe seg igjennom det og stadig få det bedre. Et skritt av gangen. Medisinsk yoga er en fantastisk hjelp til dette fordi både kropp og sinn blir påvirket og veien er mot balanse.

Velger man å ta i mot og gripe fatt på veien videre for å få det bedre, så er det helt nødvendig å bevege seg ut av komfortsonen. Det må skje. Det å bevege seg på utsiden av denne kan være tøft og krevende, men det er helt klart en nødvendighet. Etterhvert blir alt så mye bedre. Gevinsten er enorm! For deg!

Som nevnt på noen av kursene denne uken, er det noen ganger slik at det ikke er så helt enkelt å jobbe seg igjennom dette alene. Det å ha støtte på veien i denne prosessen er for mange nødvendig. Andre ser noe som du ikke ser. Andre kan bidra med innspill og du kan få hjelp til å hente frem dine ressurser. De du har på innsiden, men som du ikke er så  bevisst på at du har. Når ressursene blir kjent for deg, blir du istand til å håndtere det å erfare verden på utsiden av komfortsonen og med det skape nødvendig erfaring. Da er du på full fart på veien fremover. Det er der målet ligger. Det målet som du ønsker deg.

Du er mye mer enn du tror det er. Benytt sjansen til å skape endring! Hva ville bli anderledes om du tok i mot det ukomfortable med takknemlighet fordi du visste at dette kommer for at du skal komme deg videre?

Sånn er det.

Jeg er her om du trenger en coach med på veien. Mitt fokus er alltid fremover. Til ditt mål. Det du ønsker deg i ditt liv. Jeg vet du har alt du trenger og det er en glede å hjelpe deg til å erfare at det er riktig!

Ut av komforsonen gir deg mulighet til å skape den fremtiden du vil ha. Der er det bra å være deg.

Lag din helg god!

Varm hilsen Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

 

58278_529936880359143_1536578288_n