Stikkord

, , , , , , , , , , , , ,

Kjære leser!

I ukens utgave av Allers kan du lese om Grethe som bruker mediyoga som medisin. Denne praktiseringen hjelper henne til å takle smertene og hverdagen på en annen måte.

For et drøyt år siden fant Grethe veien til Gaia Balanse hvor hun meldte seg på kurs i medisinsk yoga og etterhvert ønsket hun også coaching. Etter å ha forsøkt svært mange ulike aktiviteter, fant hun det som utgjorde forskjellen for henne.
For meg er det en stor glede å få være den som har gått ved siden av på hennes vei igjennom dette året. Det å erfare at verktøy som blir gitt, blir brukt og erfart som forskjellen er fantastisk. Det bekrefter den tanken som er årsaken til at Gaia Balanse ble virkelighet. «Det som utgjorde forskjellen for meg, må da virkelig kunne utgjøre forskjellen for andre?».

Grethe sin tidligere situasjon og min tidligere skal ikke direkte sammenlignes, men noen fellestrekk er det. Kronisk sykdom. En hverdag preget av smerter og dårlig selvfølelse. Utrygghet. Det å erfare at det ikke lenger er mulig å være på jobb og utøve det man brenner for og hva det gjør med en…. hjelpes meg.

I dag er jeg glad for at jeg fikk oppleve det å bli kronisk syk. Hadde jeg ikke det, så hadde ikke jeg vært den heldige som har fått lov til å bli kjent med Grethe og kunnet bidra til henne. Det er jeg så takknemlig for!

Kjøp Allers i dag og les om Grethe og medisinsk yoga. Undertegnende har også blitt omtalt med noen setninger og jammen har det sneket seg inn et bilde også.

Les og bli inspirert!

Lag gyldne øyeblikk. Det fortjener du!

Varm og takknemlig hilsen Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

 

Grethe Allers 24.mars 2014