Stikkord

, , , , , , ,

Kjære leser!

Den 28.april er det igjen tid for foredrag hos Gaia Balanse. Denne gangen holder jeg et foredrag som er direkte basert på min egen historie. Jeg, Monica, besøkte fysioterapeut som 12 åring på grunn av vonde skuldre og nakke. Som 13 åring var jeg blitt kjent med profesjonen kiropraktor på grunn av en konstant smerte i korsryggen. Da hadde jeg hatt uro, søvnproblemer i perioder og konsentrasjonsvansker allerede i noe tid.

Hadde noen stilt spørsmålet HVORFOR og valgt å gå på en vei sammen meg tuftet på genuin omsorg, kjærlighet og helhetlig tenkning, så vet jeg at historien hadde blitt en annen enn den som ble. Min historie. Hva var egentlig grunnen til at jeg fikk disse problemene i så ung alder? I dag vet jeg det.

Prestasjonsprinsessen ble vekket tidlig i meg. Det ble en kilde til det å bli sett. Noe jeg så sårt trengte og som jeg fikk, men ikke fra de menneskene som ville ha utgjort en forskjell. Prestasjonsprinsessen ble holdt i livet i mange, mange år og hun fikk mye næring via dårlig selvfølelse og utrygghet. Jeg lot henne skinne. Utad var jeg «den som klarte alt» og inni meg var jeg liten og sjelven. En liten jente som ikke ble sett, ikke forstått og som ikke hadde en genuin opplevelse av å være verd å bli glad i.

Mange år og mange opplevelser ble meg gitt. Jeg kjempet og sloss. Pusset på prinsessen så mye jeg kunne og holdt det gående med rovdrift og det på en sprukken grunnmur, eller rettere sagt.. huset stod på noe som slettes ikke kan karakteriseres som grunnmur.

Det gikk som det måtte gå. Jeg ble, som lyn fra klar himmel, ute av stand til å komme meg på jobb som sykepleier. Et arbeid jeg elsket, men kroppen ville ikke mer. Veien ut av mørke ble lang. Fibromyalgi ble skrevet i pannen min.

Jeg ønsker å dele i håp om at mine erfaringer skal være til inspirasjon og læring for deg. Jeg fant det verktøyet som må til. Den helhetlige tankegangen som må være på plass. Jeg støpte grunnmur og bedriver konstant vedlikehold. Det gir meg i dag den indre roen, tryggheten og styrken som gjør at jeg kan bare være… den jeg er… og den jeg er, er bra nok. Skriften i pannen er borte. Ingen symptomer er igjen i meg.

Vil du komme? Du er varmt velkommen!

Mandag 28.april 2014 klokken 18.30 – 21.00

Sted: Gaia Balanse, Violgata 3a 1776 Halden.

Påmelding er bindende og nødvendig. Pris: 250,- Meld deg på her: Sms 905 25 758 eller Epost: post@gaiabalanse.no

Jeg gleder meg til denne kvelden.

Varm hilsen Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

??????