Stikkord

, , , , , , ,

Kjære leser!

Midt under hårvasken denne morgenen dukket selveste Obama opp i mitt hode. Han kom for å hjelpe meg. Dette takket være en klient som lot meg «møte han» forrige dagen. Altså ikke fysisk da. Det hadde vært noe! 😉

Denne helgen skal jeg vippes ut av min komfortsone. Jeg vet at det kommer og jeg oppsøker det. Jeg vet at det er helt nødvendig for å fylle på med nødvendig læring og kunnskap slik at jeg kommer dit jeg VIL.

Under utdanningen til å bli instruktør i medisinsk yoga mot stress og utbrenthet ble jeg gitt en av de største opplevelsene jeg har hatt så langt i mitt liv. Liggende på en matte ble jeg kjent med en del av meg selv som jeg aldri tidligere hadde hatt kontakt med. Vibrasjoner i kroppen som ikke lar seg beskrive. Mektige følelser og en helt klar opplevelse av magi. En «utavmegselv opplevelse» så nærme det er mulig å komme, slik jeg ser det. Hva dette var? Et GongBad.

Det å få bade i gongens vibrasjoner er så karftfullt fantastisk og mitt første møte ble magisk. Jeg visste med en gang at dette må jeg lære meg. Dette må jeg gi til andre! Flest mulig må få oppleve nettopp dette! Vel, der ble det skapt. Via akkurat denne tanken.

Fra da til nå, har jeg absolutt hatt besøk av apekatter i hode mitt. Heldigvis vet jeg at det kun er apekatter og at det er opp til meg å dressere dem. Hva vil jeg? Svaret på det er klart og tydelig. Jeg VIL lære meg dette slik at jeg kan gi det videre. Når dette tydelig, er det bare å stille neste spørsmål. Hva skal til for å komme dit? Hva må jeg konkret gjøre? Dette var heller ikke spesielt vanskelig å svare på. Jeg må melde meg på utdanning så jeg kan lære. Deretter må jeg kjøpe Gong og annet utstyr for så å invitere til GongBad. Så langt så vel…. Men det spørs om apekattene ble stille…?

Neida.. ikke omgående. Kan JEG virkelig spille gong? Hva skal til for at jeg faktisk skal møte opp på utdanningen og gjennomføre?

Jeg har utsatt å svare på dette spørsmålet helt til i dag. Uvisst av hvilken grunn. Jeg har gjort det praktiske. Jeg har meldt meg på kurs og denne helgen er det. En stor del av meg gleder meg. En annen – vel. Apekattene lever. Spennende er det, men kan jeg virkelig spille gong?! Hva må jeg holde fokus på?

Og jammen meg. Så dukket Obama opp under dusjen i morges. Hva ville han ha sagt?

Om du vil noe, så går du for det. Bare du jobber hardt nok, så får du det du vil ha. Ikke hør på motgang. Du vet hva du vil og ingen kan stoppe deg.

Ikke engang 10 000 apekatter (negative, begrensende tanker)????!

Nei.. faktisk ikke. Kan Obama bli president, så kan jeg bli GongMester.

Sånn. Da er det sagt.

Min helg blir fantastisk.

Kanskje Obama har noe å fortelle deg også som bidrag til at du kommer i ditt mål? Om ikke Obama så kanskje noen andre?

Stort smil fra meg til deg denne fredagen. Lag din helg magisk! Jeg tror nemlig at min blir det.

Varm hilsen Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

 

trust-yourself