Stikkord

, , , , , , , ,

Kjære leser!

I dag er det mandag i den «stille uken». De dagene som er mellom Palmesøndag og Skjærtorsdag har en tendens til å være dager som er litt anderledes enn andre hverdager fordi mange tar fri og unner seg en ekstra lang påskeferie.

Min dag startet på en hytte helt ute i havgapet med solen tittende inn av vinduet. En liten stille stund med øynene hvilende på svaberg og vann var en deilig måte å starte denne vakre mandagen på, før vi måtte hive oss rundt for å pakke oss sammen og komme tilbake til hverdagen noen dager til før påskefri setter inn for fullt med sine anderledesdager på riktig.

Jeg har funnet veien til Gaia og tar snart en vakker sjel i mot for healingmassasje og en annen for coaching litt senere før dagen avsluttes med fullt undervisningsrom for en drop-in time i medisinsk yoga. Med påskefri fra pågående kurs åpnet det seg opp muligheter for andre til å bli kjent med dette fantastiske verktøyet og det er svært gledelig at mange finner veien. Jeg gleder meg!

I en stille stund, før jeg snart tar i mot den første som finner veien i dag, ble jeg sittende å kjenne på en boblende kreativitet på innsiden. Rett før helgen hadde jeg en inspirende samtale med en god venninne og det vekket endel gode tanker og sådde frø for videre utvikling av Gaia Balanse. Det til stor glede og i skrivende stund fikk jeg akkurat denne tanken: Tenke seg til at jeg skal spille igjen. Jeg som var så glad i å spille blokkfløyte (sikkert til noens fortvilelse) og etterhvert klarinett som ble mitt instrument i mange, mange år. Svært mange år etter har jeg ikke spilt på noe som helst og lidenskapen ble ikke holdt ved like. Nå vekkes den til livet… og jeg kjenner på en barnlig glede og iver som er så god!

Det er min lidenskap for medisinsk yoga som nå fører meg til alt dette. Det hadde jeg virkelig ikke trodd at skulle bli tilfelle, men jeg tar det i mot med hele meg og kan knapt vente til jeg har alt jeg trenger i hus slik at jeg kan begynne å øve. Hva har blokkfløyte og klarinett med dette å gjøre? Ikke stort…annet enn at det fremtidige gongbadet også skal inneholde fløyte og nå har jeg funnet den fløyten jeg skal ha. Nærmere svunnen tid, tror jeg ikke det er mulig å komme og jeg gleder meg masse!!! Bestilling fra denne siden er snart på vei: http://eriktheflutemaker.com

Magi. Lytt til det du kan finne her:

http://eriktheflutemaker.com/collections/flutes/products/kiowa-inspired-love-flute

Perfekt på gongbad…. ❤

SOM jeg gleder meg til å kunne invitere til den aller første opplevelsen her på Gaia hvor kombinasjonen av medisinsk yoga og gongbad blir gitt!

Du? Ikke glem at det ikke er tilfeldig at du har akkurat den stemmen du har. Din kropp elsker sin stemme. Vibrasjonene som skapes når du synger påvirker hver eneste celle i kroppen din. Fyll den med gode budskap! SYNG!

Lag din påske spesielt god for deg!

Gul og smilende hilsen Monica

 

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

 

63231_495326623848248_1819988434_n