Stikkord

, , , , , , , , , , ,

Kjære leser!

Ønsker deg en riktig god påskeaften! Her på Østlandet stråler solen på oss og gir oss en påskedag som er helt fantastisk sett ut fra et perspektiv hvor været har stor betydning. Her ble det kaffe og vaffel ute i solen litt tidligere i dag og det i selskap med en bok som jeg virkelig vil anbefale på det varmeste. I den er det mye å hente for mange flere enn meg!

Disse påskedagene blir ellers brukt til å være på lading og til å forberede det kommende foredraget som holdes på Gaia Balanse den 28.4. Med tittelen Fra Prestasjonsprinsesse til Styrke, Trygghet og Ro var (og er) tanken å la formidlingen skje med egen person som hovedkilde. Jeg har grundig erfaring fra det å være prestasjonsprinsesse og med det alt hva det innebærer. Jeg har også med det grundig erfaring med svært mye som ikke førte meg i rett retning. URO er et ord som er dekkende. Indre uro. Utad var det ikke særlig tydelig. Ihvertfall ikke for folk flest.

Selvom jeg denne gangen velger å bruke egen person som kilde, så kommer ikke foredraget til å handle om Monica fra a til å. Monica legges som bakteppe for den formidlingen jeg har et ønske om å få frem. Intensjonen er å gi deg som kommer inspirasjon, kunnskap og verktøy slik at du kan sette deg i førersete i din egen bil og styre bilen på en vei som inneholder det som er best for deg. Det å kunne sitte trygt i eget førersete med begge hendene på eget ratt lar seg ikke gjøre bare ved å være tilhører på et foredrag. Det krever mye mer enn det og ikke minst en vilje til endring, men jeg ønsker å gi deg innspill som du kan velge å ta med deg videre. Du består av dine valg. Om du gjør noen nye vil endringer skje. 🙂 Deilig å tenke på, ikke sant?

Jeg har en følelse av at deler av det som formidles vil få mange til å kjenne seg igjen….. Jeg løp som hamster i et hjul og trodde at kun det perfekte var godt nok. Ble det godt nok noen gang? Neppe. Hva fører en slik utilstrekkelighet til? Hvorfor får det plass?

Hva er en prestasjonsprinsesse? Hva er det hun rommer? Min definisjon er: Føler seg ikke god nok. Presset fra alle kanter (slik hun erfarer det), ikke minst seg selv. Hun sliter med seg selv. Er ikke verd noe om hun ikke presterer, er dyktig og effektiv. Har lav selvfølelse. Må prestere for å bli elsket.

Prestasjonsprinsessen har sterke bånd mot perfeksjonisme: Perfeksjonisme: En stadig streben etter å være best. En frykt for å mislykkes fordi at det er tegn på at hun blir mindre verd som menneske. Fokus på prestasjon og ikke person. Alt hun gjør knyttes direkte til hennes person. Hun er prestasjonene sine istedenfor i personligheten sin. Hun vurderer seg selv etter hva hun presterer.

Sånn….der er kyllingen ute av egget. Hvordan kan det bli sånn? Du skal få min historie. Du skal også få vite hvilke verktøy som konkret kan brukes for å forbli ute av sekken. Der hvor TRYGGHET finnes. Tryggheten som gir RO. Trygghet og ro som gir STYRKE.

«Aldri Nok» er et begrep som vil bli omtalt grundig og derav også Nokpunktet (hvor god nok er mulig å finne).

At prestasjons- og pefektsjonskulturen fører til sykdommer, er det ingen tvil om. Jeg ønsker å presentere disse for deg sett fra Per Fuggeli sitt perspektiv. Monica rommet de alle sammen og det er en lang liste. Til slutt raknet alt, bortsett fra strømpene….

Prestasjonsprinsessen måtte ha en alvorlig dose medisin og hva inneholdt den?

Jeg gleder meg veldig til å holde dette foredraget som inneholder mye du som har vært på foredrag tidligere ikke har hørt. Jeg kjenner at prosessen har krevd mye av meg, men jeg vet at nå er tiden inne. Jeg har løftet på et lokk som jeg måtte løfte på – før eller senere. Å dele dette med dere som finner veien er en stor glede for meg. Mange av dere er trofaste brukere av Gaia Balanse sine tjenester og det er en stor glede for meg å kunne gi deg noe som jeg tror vil nettopp gi deg noe.

Det er i skriende stund 42 påmeldte til totalt 50 plasser. Det betyr at det er mulig å hive seg rundt og bli med.

Tid: 28.4.14 klokken 18.30 – 21.00. En liten pause med enkel bevertning er med her.

Sted: Gaia Balanse. Violgata 3a, 1776 Halden

Pris: 250,-

Påmelding: Bindende og nødvendig. Sms 905 25 758 eller epost: post@gaiabalanse.no

Fortsatt god påske! Nå er det ut i solen for meg!

Lag gule, gyldne øyeblikk!

Varm hilsen Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

 

Påske 2014 1