Stikkord

, , , , , , , ,

….ja, men ER det?

Denne lørdag morgen skal jeg snakke om noe jeg stadig vekk får høre. OM alt som er så vanskelig. Alt fra å ikke bekymre seg for alt mellom A til Å og alt som kan tenkes å trigge til dårlig samvittighet. Alt som MÅ gjøres som det absolutt ikke er mulig å tenke seg at faktisk ikke MÅ gjøres, for det er så vanskelig å tenke seg at det ikke skulle være fullt så viktig og alt som man vet man burde gjøre fordi at mamma gjorde det? For ikke å snakke om hvor utenkelig det er å begynne å sette grenser for alt det som man tror at andre forventer av seg….

ER det så vanskelig? Hvor alvorlige og villige har dine forsøk vært på å slutte å tenke på det som så vanskelig?

«Du kan tro at du kan, og du kan tro at du ikke kan. I begge tilfeller har du rett!»

Jepp. Du kan velge å fortsette ditt liv med å si til deg selv at det er jo så vanskelig og hele tiden bekrefte til alt hva du består av at du har gitt opp før du har forsøkt, eller du kan begynne å si til deg selv at dette ønsker jeg å endre. Jeg vil ha et liv uten bekymringer og dårlig samvittighet. Jeg vil ha et liv hvor mitt fokus er på hva jeg VIL og ikke på hva jeg tror jeg bør og må. Bører og må`er som har festet seg til deg som ekle klegg opp igjennom livet ditt og som du faktisk er villig til å bære! Du kan fint besteme deg for å riste dem av deg! MEN du må virkelig ville det!

Vet du? Dagens gode ord: Det er fullt mulig! Du kan skape akkurat den endringen du ønsker! Det er bare det at det skjer ikke så lenge du fortsetter å si til deg selv at det er så vanskelig, umulig, nyttsløst eller på annet vis står der i veien for deg selv og den endringen du virkelig ønsker deg!

Du kan skape akkurat de endringene du vil ha, men grunnen til at du ikke allerede har skapt deg det, er at du ikke er bevisst på hva som må til og at verktøykassen din mangler nødvendig verktøy. Ingen kan kreve noe av noen som de ikke har mulighet til å kunne gjøre, og ingen snekker kan bygge et flott hus uten nødvendig verktøy! Får hun det, vel… da går det jo så fint som bare det!

Ute av den ubevisste verden hvor ja, men det er jo så vanskelig, har sin bobel og inn i den bevisste verden med deg….DER kommer dine ressurser på plass. Der kan du begynne å jobbe med å snu dine tankemønstre. Sette deg mål og bevege deg mot det. På veien dit er det ingen begrensende tanker (udresserte apekatter) som skal få lov til å styre, for de har du lært deg å dressere! På veien til mål hvor du har det du ønsker deg i ditt liv så vil du bli bevisst på at du har det verktøyet som skal til, du vil erfare at du kan skape alle de endringene du vil ha!

I min verden får ikke de begrensende tankene bli værende. Straks apekattene kommer, er jeg klar for å gripe tak i halen på den, holde den opp ned og vifte den foran ansiktet mitt for deretter å starte dressur! Faktisk er det superkult å dressere apekatter! Gevinsten er enorm. I min verden blir ikke tanker som; «Ja, men. Det er jo så vanskelig!», værende. Jeg vet at det er tanker som er nettopp begrensende og som fører til at jeg ikke har det jeg ønsker meg. Neida. Ingen har sagt at det skal være lett, men hvorfor gjøre det mer komplisert? Hva vil jeg, hvor skal jeg og hvordan kommer jeg meg dit?

Det er mitt ansvar. Hva er ditt?

Til neste gang; ta godt vare på deg selv!

Varm hilsen Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

7464_623202497721575_1616341623_n