Stikkord

, , , , , ,

Kjære leser!

«Det har jeg aldri gjort før, så det kan jeg helt sikkert!», skal Pippi ha sagt.

Fy søren så smart! Hun sparte seg selv for alle disse dersom atte, ikke god nok, kan ikke, kan vel ikke gjøre det for tenk hva naboen vil tro og så videre. Ikke bare sparte hun svært godt på tankekaoset og bekymringene, men hun sparte også seg selv for vanvittig mye stress! Smarte jenta!

Jeg har i en god stund bevisst stilt meg selv følgende spørsmål, når jeg lurer på hvilke valg jeg skal ta og hvilken retning jeg skal la meg føre i; «Hva ville Pippi ha gjort?» Dette har gitt meg et nytt perspektiv på svært mye og spart meg for tankekaos og dillemma.

I kveld fikk jeg bruk for mitt påtatte vennskap med Pippi igjen. Gongen er nå på plass hos Gaia. En særdeles fantastisk 32″ symfonisk gong. Lyden og vibrasjonene den skaper kan ikke beskrives. Det må bare oppleves. I mitt hode fikk jeg en tanke om hva ville skje om jeg bare droppet min påtatte bestemmelse om at jeg måtte øve på gongspillingen før jeg skulle la andre få oppleve dette magiske. Ville det være mulig å bare gjøre det? Helt spontant? Første tanke i hode som svar på den forrige var at det går bare ikke. Jeg får holde meg til planen. Den planen som sier at jeg skal øve ved et par anledninger igjennom den nest uken, så planlegge når GongBad skal holdes og på den måten ta et skritt av gangen. Først da ville jeg være klar….

Straks jeg ble klar over hvilke begrensninger jeg satte opp for meg selv, så hentet jeg frem Pippi. «Hva ville Pippi ha gjort?»

Svaret var innlysende. Hun hadde gjort klart for å spille på Gongen omgående! Dermed var det gjort! Ikke visste jeg at jeg før kvelden var over skulle hive meg ut i det og la deltakere på et kurs i medisinsk yoga få en første erfaring med de fantastiske vibrasjonene! MEN det ble jo helt riktig det!

Pippi hjelper meg ut av komfortsonen og med det lar jeg meg selv få mulighet til å kjenne at jeg lever, at jeg utvikler meg, at jeg står støtt i meg selv og at jeg bare kan være – for jeg er bra nok! Akkurat som Pippi. Ved å gå ut av komfortsonen får jeg alt jeg trenger!

Nå settes dato for det første riktige GongBadet hos Gaia Balanse ganske så straks. Torsdag blir det klart.

Jeg gleder meg sååå masse!

Vibrerende hilsen Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

 

Gong1