Stikkord

, , , , , , , , ,

Kjære leser!

Jeg rakk aldri å tusle innom og ønske deg en riktig god pinse! Håper at du også har laget deg gode dager og spesielt om du hadde behov for det, så håper jeg at du har hatt en deilig pustepause denne pinsen!

Min pinse har vært med fokus på nettopp pause. Pustepause. Det ble å reise bort et par døgn og ikke med elektronikk på slep. Valgte bort tilgjengelighet mot tilstedeværelse. Ikke tilstedeværelse for alt og alle, men for Monica så ofte jeg fikk sjansen. Det handlet om å velge det jeg lærer bort fremst i eget liv.

Velger du å gi deg selv det du trenger?

Jeg trenger; Glede, takknemlighet, omsorg (egenomsorg), kjærlighet og foran alt står RO. Når jeg sørger for roen faller det meste annet på plass.

Denne helgen har jeg jaktet på RO. Denne nødvendige roen får jeg på ulike måter. Fokus på glede og takknemlighet kan alltid brukes som bidrag til ro. Pusten er alltid en bestevenn for å etablere roen og det å bare være. Være i pusten. Være i kroppen.

I to døgn har jeg befunnet meg på Color Line`s Color Fantasy. Oslo – Kiel. Jeg har sluppet å sette sjøben for sjøen var fantastisk stille hele turen, og jeg har heller ikke hatt land under føttene disse 48 timene. Helt bevisst. Jeg har til tider vært midt i store menneskemengder, men overhode ikke til stede mentalt. Jeg har smilt til alt og alle fordi jeg vet at det å smile gjør meg godt. At det har ringvirkninger til de jeg treffer på min vei er selvsagt også svært hyggelig. På et tidspunkt smilte jeg så mye til damen som skulle få lov til å selge meg en ny nattkrem at hun glemte å ta betalt for kremen jeg valgte. Selvsagt smilte jeg litt til og gjorde opp for meg. 😉

Ved utseiling fra Kiel fant jeg en plass ute på dekk, hvor alle andre også oppholdt seg. Alt man naturlig sitter på var opptatt, men jeg valgte som noen andre som hadde satt seg ned rundt forbi hvor det var mulig. I meditasjonsstilling satt jeg med øynene igjen og ansiktet vendt mot solen. Det var mye som foregikk rundt meg, men jeg trakk meg tilbake i min egen verden. I pusten. Bare være. Lytte til pusten. Dyp, rolig pust. Nytelse å få kjenne på reaksjonen i kroppen. Så avslappet ble jeg at jeg sovnet der jeg satt og våknet av at en dame kom og sa; «Unnskyld, her har du litt papir. Beklageligvis så forsvant litt av skummet på kaffen til mannen min med vinden og landet på ditt lår!»  Jeg ble brått trukket ut av min pustepause og forstod ikke stort før jeg kikket på låret mitt som var flekkete av kaffeskum. Damen hadde bekymringsrynke i pannen, men pustet lettet ut når jeg tok i mot papiret med et smil og tok meg i å si; «Så snill du er som hentet papir til meg! Tusen takk!»

Dette ble en PustePausePinse som ga meg mye. Ikke minst MYE PUST! Og med det – bare være. Det er jammen lite som er viktig annet enn det som bidrar til RO. Blant annet er det absolutt ikke viktig at kroppen min ikke likte sengen jeg skulle skape søvn i. Det som var viktig var at jeg fikk enda mer tid til å nyte stillhet, meditasjon og ro når jeg ikke fikk sove!

Nå er jeg klar for noen uker med alt som bidrar til Glede og Takknemlighet før en ny pustepause venter i deilige ferieuker!

Gyldne øyeblikk kan lages ustanselig. Tusen takk for det!

Gleder meg til å se alle dere som tar turen innom Gaia Balanse i dagene som kommer. Enten det er for healingmassasje, coaching, gongbad eller medisinsk yoga!

 

Varm hilsen fra hjerte, Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

Pinse 2014