Stikkord

, , , , , , ,

Kjære leser!

I går spilte GongMesteren (les; meg) for første gang for publikum. Det var fullt i rommet hvor 18 plasser er tilgjengelig. Det ble for meg en mektig og utenformegselvopplevelse hvor jeg bare «var» i det hele. I vibrasjonen. I energien som ble skapt i rommet. I meg.

I dag har jeg ro på innsiden som jeg ikke har kjent på før. Mektig. Alt kan bare være som det er. Jeg må ha sluppet taket i noe uten at jeg vet hva det er. Ihvertfall vet jeg det ikke akkurat nå. I tillegg til roen kjenner jeg at jeg har fått påfyll av energi.

Jeg har den siste tiden måttet gå noen runder med meg selv fordi jeg kjenner at jeg lengter mot mer fri. Jeg trenger ferie. Snart er det ferie og jeg har på et vis startet en nedtelling. I dag kjenner jeg at det ikke er så viktig med den nedtellingen. Jeg har fått nødvendig påfyll slik at fokuset er blitt litt snudd og den enorme gleden over arbeidshverdagen min igjen kjennes godt i kroppen. Uten at jeg leter etter og holder fokus på den som jeg har opplevd at jeg har gjort de siste ukene. Nå bare er det der.

TUSEN TAKK!

Dagen i dag rommer gledegivende møter med mange som finner turen til Gaia. Coaching og healingmassasje står på menyen. Det er en fantastisk glede. Når siste vakre sjel forlater Gaia klokken 18.00 i kveld får jeg begynne å tenke på at Gaia Balanse skal være representert på Haldendagen i morgen. DET har jeg ikke tenkt på enda… 😉

I morgen klokken 10.00 står jeg klar i gågaten. Håper å få møte mange som har lyst til å snakke med meg. ❤

Jeg sender energi til alle som vil ha i dag! Gjør dagen til den beste for deg!

Varm fredagshilsen fra Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

263376_10201209598662054_1502794406_n