Stikkord

, , , , , , , , , , ,

Kjære leser!

For noen dager siden skrev jeg at feriedager stod nær for denne damen og nå har de kommet! Ihvertfall om litt….et par timer til med aktivitet på Gaia, så er det pause. Jeg kjenner det i hver celle i kroppen. Jeg tolker dette som at kroppen min har ventet tolmodig på at jeg skulle komme meg akkurat hit.. rett før ferie.. og nå er det akkurat som om de er på overraskelsesfest hele gjengen! Venter på den som skal feires liksom!

En deilig følelse!

Feriedager ligger på vent. Palmesus, fløyelsvarme på kveldstid, øyne som skal hvile utover sjøen, tid for refleksjon, tid for å stoppe opp ALT og bare være. Jeg er så forberedt jeg bare kan være. Jeg vet akkurat hva jeg skal ha ut av dagene som ligger foran meg! Slik skal det bli! Det hele kommer til å bli antistressmedisin fra A til Å!

5 ferieoppgaver:

* lange dype pust blir det masse tid til å gjøre bruk av. Både under venting, flyving, bussing, soling, bading, tenking, nyting og væring!

* tilstedeværelse kommer garantert til å bli praktisert i utstrakt omfang. Stoppe opp og gripe tak i øyeblikkene. De gyldne ligger foran på rekke og rad. Det er bare å flytte fokus dit hele tiden!

* holde fokus på det jeg vil ha og ikke det jeg ikke vil ha. Skulle det bli noe som dukker opp som kunne virke som en trussel på idyllen, så brukes bevisstheten hele tiden. Jeg er selv ansvarlig for min egen lykke og glede.

* smile masse! Jeg vil fylle på med det som gjør meg godt og det å smile er et kraftfullt bidrag i så måte!

* medisinsk yoga og meditasjon gir meg alt jeg trenger! Punktum.

Jeg er klar! Samtidig er det en god og sann tanke at jeg kjenner på stor glede når jeg gløtter til avtaleboken og agendaen for dagene som venter på meg når jeg er hjemme igjen. I mellomtiden; Lag dine dager til det beste for deg! Hvordan blir det å være deg om du gjør bruk av mine 5 arbeidsoppgaver?

Jeg ønske deg en fortsatt god sommer! Ta vare på deg.

Varm hilsen fra Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

DSC_0624