Stikkord

, , , , , , ,

Kjære leser!

Har du noen gang ønsket å være mer enn det du tror du er? Har du noen gang lurt på hva de som har våget å ta steget mot det å virkeliggjøre drømmer har gjort bruk av? Eller de som bryter seg løs fra noe som for andre kan virke som rene galskapen å gjøre nettopp det fra? Hva får noen til å gå for det som er drømmen hvor andre hindrer seg selv? Hva skal til?

Står du i startgropen for å bli mer enn du tror du er? Da kan det hende at du får noen innspill her:

Det begynner med kjærlighet og det å ta den kraften på alvor. Det å lytte til seg selv og tro på det som finnes der inne. Stå for det man tror på selvom andre skulle ha andre meninger. Det å ta seg selv på alvor. Hvis du ikke har tro på at du er verd det å gi deg selv betingelsesløs kjærlighet, er det nærmest umulig å bevege seg dit man vil. Kjærligheten er kraften som også fører deg fremover til dine mål.

1. Ta deg selv på alvor! Det kan være bra å lytte til andres innspill og tanker, det å ta andre på alvor, men det som til syvende og sist må veie tyngst er det du selv kjenner er rett. Det er du som må sitte på det siste og tellende mandatet! Det er kun du som kan gi et hvilket som helst prosjekt vinger. Det begynner fra og med du!

2. Finn noe å elske! Den som elsker begynner å lengte og den lengselen trekker mot det å begynne å planlegge. Elsker du noe tilstrekkelig at du våger å satse stort og eventuelt utsette deg for tap? Ja, det er nødvendig. Kjærligheten gjør deg istand til å tro på og gå for det du ønsker. Det finnes ikke et alternativ. Kjærligheten gir deg svar på hvorfor du skal gjøre det du brenner for! Spør deg selv om hvor ditt hjerte befinner seg. Du må elske det!

3. Sørg for at du har noe å tape! La det koste noe. Det er dette som får deg til å orke å trekke deg selv opp av leira når du opplever at du sitter fast. Det er dette som gjør at du hele tiden finner ekstra energi og nye løsninger. Det får deg til å kjempe videre!

4. Sørg for at du lærer noe av den motgangen du møter på veien. All motgang kommer for å gi deg mulighet til å vokse.

5. Hold hele tiden fokus på hva målet er. Hva vil det gi deg å komme i mål? Hva representerer målet som du så gjerne vil ha? Del målet opp i delmål og hold hele tiden fokus.

Et punkt til for dere som ønsker endring som har med jobb å gjøre:

6. Slutt å snakke om jobben som jobb! For den som elsker, som har alt å tape eller ingenting å tape, vil det ikke lenger hete jobb. Den gjør det som må gjøres og det finnes ikke noe annet man heller ville ha gjort. Man har både ork og tid. Det er livet og interessen. Det får bli en livsstil. Tanken på hva man ellers skulle ha gjort kjennes helt absurd. Det handler om å slutte å gå til jobben!

Det handler om deg. Fra og med du!

Jeg heier!

Varm hilsen Monica

Facebook

Hjemmeside

unnamed