Stikkord

, , , , , , , , ,

Kjære leser!

Er du viktig nok i ditt liv til å gi deg selv full og hel oppmerksomhet noen minutter hver dag? Hvor mange minutter kan du selv bestemme, men om du ikke svarer positivt på spørsmålet så kommer du neppe noen gang til å bevege deg i retning av det å ta deg selv på nok alvor til at du vil bevege deg fra bør og må til virkelig å skape endringer.

Ønsker du endringer? Ønsker du at noe skal være anderledes i det å være deg? Skulle du ønske at… og at… og absolutt akkurat det? Er det viktig nok for deg?

Hvis du tenker at du er viktig nok for deg, hvorfor sørger du da ikke for å gi deg selv det du ønsker? Hva skal til? Hvorfor står du i veien for deg selv?

Vet du at du bør og egentlig må, men alikevell ikke gjør? At du lar annet viktig, og mindre viktig, hindre deg? Lar tanken om at annet må komme først? At det er egoistisk å velge å sette seg selv først? At du kan gjøre det senere?

Er du viktig nok for deg i ditt liv? Hvem kan være mer viktig egentlig? Du kan ikke mestre å være så god du ønsker for andre rundt deg, i all evig tid, om du ikke tar vare på deg selv og sørger for at du har det du trenger. Det går bare ikke! Det blir stressrelaterte problemer et eller annet sted på veien der.

Jeg har stor glede av og føler meg dypt takknemlig og ydmyk for at jeg hver eneste uke tar i mot over 200 vakre sjeler her hos Gaia Balanse. Svært mange kommer for medisinsk yoga og avtaleboken er stappfull av avtaler om coaching og healingmassasje. Hver og en har noe til felles. De ønsker en endring.

For å få til endringer, selv når verktøykassen etterhvert blir stappfull, så er det helt nødvendig å ta seg selv på alvor. Sette seg selv i førersete og ta ansvar for egen glede, lykke, ro, harmoni, balanse og annet som er nødvendige helsefremmende ingredienser i livet. Det for egen del og for de menneskene man har rundt seg.

Du BØR velge å være viktig nok for deg i ditt liv. Du MÅ velge å være viktig nok for deg i ditt liv. VIL du velge det?

Skal du begynne akkurat nå?

Jeg heier!

Lag gyldne øyeblikk!

Varm hilsen Monica

Facebook

Hjemmeside

522052_403467086411953_1580320325_n