Stikkord

, , , , ,

Kjære leser!

Riktig godt nytt år!

Håper at du har hatt en flott start på det nye året!

Litt sånn inn i dette nye året ligger det en ny høytid. Høytiden for forsetter og mål. Jeg kan ramse opp fra egen livshistorie; Sunnere kosthold. Trening. Tap av noen kilo. Mer søvn. Mer tid med venner. Osv. Dette året står det kun følgende på 2015-menyen; Ivaretakelse av det som skal til for egen helse. Har jeg helse, har jeg alt. Sukkermonsteret og tilhørende smertemaretitt som jeg pådro meg i juledagene vekket virkelig monsteret. Dette delt i forrige blogginnlegg….sukk!

Hvordan er det med deg i starten av dette året? Har du satt dine mål og forsetter og allerede erfarer at det krever noe av deg å komme ut av gamle mønstre for å få noe annet?

Har du kanskje allerede hilst på den delen av sinnet ditt som har som oppgave å fortelle deg at du ikke skal velge å komme i mål via tanker som; «du har førsøkt før. Det gikk ikke da. Kommer ikke til å klare det nå heller!», eller «dropp dette. Det er jo så kjedelig!», eller: «Jaja.. jeg skal prøve….».

STOPP! Det holder ikke! Slutt med å tro på disse tankene! Om du vil ha endringer så nytter det ikke å kjøre bestekompisstil med disse saboterende tankemønstrene!

Det ER ubehaglig å gjøre endringer. Du kommer til å møte motstand, men hvem vinner? DU er større enn tankene dine!

Du bestemte deg for endring, gjorde du ikke? Du tok nye valg. Gjorde du ikke? Kan du da velge å rulle deg sammen med hode under armen nederst i første motbakke og la gamle tankemønstre vinne?

Motbakken kommer. Det er helt sikkert. Det er nå du testes. Du hadde bestemt deg, ikke sant? Hold FOKUS på det du vil ha og ta valg som gjør at du kommer et skritt av gangen videre. Det selvom motbakken kjennes like bratt ut som unnarennet i Holmenkollen.

Hvordan løfte hode og fortsette å gå?

Du må velge deg selv. Du må velge å sette deg selv først. Hente kraften i ordene JEG GIR MEG ALDI! Jeg har VALGT MEG og jeg gir meg ALDRI! Jeg HAR det jeg trenger for å klare det. Jeg har hatt vilje tidligere til noe jeg ikke trodde jeg kom til å klare. Jeg har gjennomført noe tidligere i mitt liv som jeg ikke trodde jeg kom til å gjennomføre. Jeg HAR grunnlaget! Hvilke ressurser har du i deg som du har gjort bruk av tidligere?

Du har deg selv med på laget. Du VELGER DEG og kjenn etter hvordan det er å vokse på veien oppover motbakken. På toppen der er det uendelig godt å være.

Dit kommer du hvis du bestemmer deg og fyller deg selv med de rette tankene.

Jeg velger meg.

Jeg har grunnlaget.

Jeg gir meg aldri.

Jeg blir stadig sterkere.

JEG HEIER!

Varm hilsen Monica

Facebook

Hjemmeside

reconnective_healing