Stikkord

, , , , , , , , , , , ,

Kjære leser!

Jeg er fantastisk heldig som hver eneste dag på Gaia møter vakre sjeler som ønsker å bevege seg bort fra noe i livet som tynger, til noe som gir livsglede!

Livsglede rommer så mangt. Helse, ro, energi. Det som gjør at vi opplever livet som kjekt å ha istedenfor det motsatte. Når dette preger hverdagene er det jo godt å være til!

I dag kom jeg igjen til å tenke på en helt spesiell vakker sjel som kommer hit for medisinsk yoga og mental trening via coaching. Det er spesielt en samtale vi hadde rett før jul som ofte får fylle sinnet mitt. Den gangen hun brått utbrøt; «Jeg ER dirigenten!», da vi snakket om hvordan hun skulle ha det i et forestående juleselskap som hun gruet seg til.

Via noen spørsmål og en øvelse jeg tok henne med inn i, så ble det hele tydelig for henne. Hvis hun møtte de andre på en annen måte, med en annen energi på innsiden (noe som er fullt mulig bare ved å kontrollere tankene) og med en fast bestemthet på hvordan dette selskapet skulle bli for henne, så ville hun hjelpe seg selv til å få det bra! Vi forsterket det hele ved at hun ble bedt om å visualisere hvordan det hele skulle bli slik. Via hjelp ble dette et kraftfullt målbilde for henne dermed også plassert i sinnet til hjelp.

Når vi gir sinnet vårt beskjed om hva som er mål, så får vi god hjelp fra oss selv på veien. Det er fantastisk.

Hvordan det gikk med damen? Jo, det skal jeg si deg. Da jeg traff henne igjen rett over nyttår var det en dame med 100 kg lettere ryggsekk jeg møtte. Kvelden hadde vært så vellykket. Den beste julekvelden noen gang! Hun hadde vært – og blitt – dirigenten.

Dirigenten i sitt eget liv.

Ville dele med deg. Vær det du også. Ved å ta ansvar for å bevege deg mot det du vil ha, se for deg hvordan det skal bli, sørge for at du holder fokus på det som er viktig og lar andre være som de er, og også gjør nødvendige endringer så er mye av jobben gjort.

Vi har kun to ansvar i relasjon med andre:

1. Du er ansvarlig for hvordan og hva du kommuniserer til andre. At du ivaretar deg selv så din energi er god. Du er ikke ansvarlig for hvordan andre tar i mot så lenge din intensjon er god.

2. Du er ansvarlig for hvordan du tar i mot det andre sender til deg. Du er ikke ansvarlig for hva andre har på innsiden hos seg. Du velger om du lar deg påvirke negativt, eller om du skal styre unna og se hva den andre rommer. Hvilken intensjon som ligger bak. Hvilke ressurser som ikke blir brukt.

Til neste gang; lag gyldne øyeblikk!

Fra hjerte – Monica

Facebook

Hjemmeside

Dirigent