Stikkord

, , , , , , , , , , , ,

Kjære leser!

I dag er det nøyaktig 2 år siden Gaia Balanse inviterte til åpningskveld, og jeg fylles av refleksjoner som gir meg det å kjenne på en evig takknemlighet, glede og ro.

Evig takknemlig for at jeg møtte veggen. Murveggen. Det møte endret mitt liv.

Fra å ikke lytte til hva den lille stemmen på innsiden i temmelig kraftig desibel forsøkte å rope til meg, til å i dag hele tiden lytte. Jeg har så smertelig fått erfare hva det å ikke lytte gjør.

Min livshistorie inneholder svært mye som jeg i dag har forstått at har bidratt til kraftfulle blokkeringer i meg. Fundamentet var ikke på plass, noe som ga seg til uttrykk på svært mange måter. Frykt, følelse av å ikke være god nok, ikke tilhøre, ensomhet, vanskelig for å akseptere, forventninger til andre som sjelden ble innfridd (selvsagt), skuffelse og og og. Ganske tidlig ga det hele seg til kjenne fysisk. Allerede som 11 åring var jeg plaget av rygg- og nakkesmerter og f.eks var menstruasjonssmertene av en så kraftfull karakter at jeg var sofaliggende noen dager hver måned.

Totalen ga seg stadig kraftigere til kjenne og livet ble stadig mer krevende og ga stadig mindre hvile og søvn. Les; jeg kunne da ikke la være å gjøre alt det jeg trodde jeg måtte og bekymringer gir absolutt ikke søvn.

På veggen stod det FIBROMYALGI og med liten skrift – nå skal du finne deg en skje og grave deg igjennom muren…

Med skje i hånden og stadig mer kraftfulle spatak, sprakk veggen og på andre siden fant jeg Gaia Balanse.

Det er underlig å ta innover seg kjenner jeg. Hvor kom egentlig den kraften fra? Den kraften som fikk meg forbi all frykt i forhold til å etablere? Jeg bare visste… og hjelpes meg så glad jeg er for at jeg bare fortsatte å grave! Til tross for alle – hva om – det kommer aldri til å gå – frykt for ditt og frykt for datt….

I dag 2 år etter den magiske kvelden er jeg altså så takknemlig for murveggen. For all læring. For alt jeg gitt meg selv på veien. For at jeg nå lytter til kroppen og tar den på alvor og med det har fått et nytt liv.

Det nye livet gjør det mulig for meg å kunne være god for andre.

Tusen takk til alle dere som har funnet veien hit igjennom disse 2 årene. Jeg er så takknemlig for at du har tatt i mot og gitt deg selv noe som kan gjøre deg godt på din vei! Daglig får jeg tilbakemeldinger som bidrar til å gjøre min kamp igjennom muren enda mer betydningsfull. At du hjelper deg selv til å ha det bra i din kropp og ditt sinn og at du velger å la meg bidra på veien er for meg selve meningen.

Min livsvei skulle bli akkurat sånn. Traumer og påkjenninger. Takknemlig.

Gleder meg til alle dager og tiden videre!

Enda en milepæl skal nåes ved yogaretreat i Italia til sommeren. Tenk at av 2 retreat er det kun noen få plasser ledig i august!

Gaia Balanse skinner og det takket være deg.

Tusen takk!

Fra hjerte, Monica

Facebook

Hjemmeside

12.mai 2014