Stikkord

, , , , , , , , , , ,

11104_855700347825049_6776265615172247697_n

I kveld var det den siste planlagte kvelden med medisinsk yoga (for voksne) i dette lokalet. Det var først mot slutten av timen at innsikten virkelig gikk opp for meg. «Dette er siste timen!», etterfulgt av en følelse som var litt vanskelig å sortere.

Vemod var til stede. Det har vært svært mange undervisningstimer her siden oppstart februar 2013. Takknemlighet overtok. Tenke seg til for en glede det ligger i det å ha tatt i mot så mange for kurs i medisinsk yoga og GongBad som jeg faktisk har gjort her!

Til slutt var det tanken om at det er jo ikke slutt, det er bare en utvidelse på gang, som landet.

FOR en glede! Takknemlighet, ydmykhet og en sterk bekreftelse på at veien blir til mens man går. Som resten av mitt liv. Det er bare sånn det er.

Nå er det igjen en liten pause i aktiviteten her hos Gaia Balanse. Den 3. august er det klart for drop-in timer i medisinsk yoga før GongBad, før kursene starter til høsten. Denne dagen innvier vi det nye lokalet. Antallet vakre sjeler jeg kan ta i mot der er 25 mot 18 slik det har vært nå.

Det planlagte GongBadet er fullt, men det er noen plasser igjen på drop-in timen medisinsk yoga.

TUSEN takk alle dere jeg har hatt glede av å ta i mot i dette lokalet. TUSEN takk for alle gyldne øyeblikk du har vært med på å lage her inne! Videre blir det yogatilbud for barn her…forhåpentligvis. Jobber med saken. I tillegg er det her du skal komme når du ønsker healingmassasje. Kontoret som har vært brukt til coaching, yogaterapi og helseveiledning brukes til det videre.

Sammen skal vi lage det nye rommet til det beste yogarommet det går ann å skape! Jeg er så takknemlig for at du hjelper meg med det.

3. august er det innvielse og den 17. august – uke 34 – starter alle kurs for høsten. Tenke seg til. Det er nesten helt fullt. 200 kursplasser totalt. Det er kun noen få ledige for viderekomne på mandager klokken 09.30. Mon tro hvem det er som finner ut at de ønsker å fortsette og kan på denne tiden av uken….

Tusen takk, kjære du!

Fra mitt ❤

Monica

Facebook

Hjemmeside