Kjære alle!

En gang for ca 3 år siden ble en drøm av mange igjennom mitt liv skapt. Det er ikke alle drømmer jeg har gjort til virkelighet, men ved refleksjon ser jeg at det er etterhvert blitt ganske mange som har blitt nettopp det. Også denne drømmen.

Drømmen om å finne et fantastisk sted og holde yogaretrat. Et sted med den rette atmosfæren. De rette omgivelser og de rette betingelser, slik jeg ser det. Stedet kom til meg helt tilfeldig og straks visste jeg at her var det. Det helt rette stedet. Den siste uken bekreftet at det var helt sant.

Kontakt ble etablert i mai 2014 og avtale inngått. På grunn av misforståelse fikk Gaia Balanse to uker i 2015 og ikke en som normalt er. Det var helt riktig. Det skulle bli to uker.

I går ettermiddag landet flyet etter siste uke og i dag bruker jeg tid på å selv lande. I det hele. I meg.

Mitt liv er en reise. Ditt liv er det samme. Hvor skal vi?

Jeg kommer stadig dypere innover. Til kjernen. Bak blokkeringer, mønstre og preginger. Alt som har blitt meg gitt igjennom livet.

Disse to reisene til det vakre klosteret Ilconvento i Trevi i Umbria (det grønne hjerte av Italia), har gitt meg så uendelig mye. En stor kilde til egen livreise innover har jeg fått og det også fra de jeg har fått lov til å dele reisen med.

Min tro er at alle mennesker kommer inn i ens liv av en grunn. Alle bærer med seg noe unikt. Det helt spesielle. Det er en stor gave.

Alle krysser min vei for å lære meg noe. Slik jeg ser det er livet å lære og da blir det å lære noe en gave. Jeg har blitt utfordret. Jeg har vært nødt for å kjenne på mange følelser som ligger på innsiden hos meg som ikke gjør meg godt. Vi rommer alle noe som ikke alltid er så hyggelig å ta frem i lyset. Det er dog først da vi kan skape en endring på det.. når vi våger å se kan vi også gi oss selv en mulighet til å se noe på en annen måte.

Mange av de sterke følesene som skaper uro på innsiden er skapt i barndom. Når de kommer tilbake i voksen alder er det alltid mulig å håndtere på en annen måte. Ikke som den gangen du var et barn, men som den du er i dag. Full av livserfaring som livet har gitt deg. Full av nye valg i forhold til å håndtere.

Jeg har også blitt utfordret i det å ta i mot kjærlighet og godhet. Fra tidlig i livet ble det skapt en preging som senere har gjort at jeg ikke har hatt så lett for å ta i mot. Ikke trodd jeg var verdig. Ikke trodd at det som ble meg gitt, var sant. I dag kjenner jeg at jeg i stadig større grad har kommet bak denne pregingen og blokkeringen og med det har det åpnet seg noe som er uendelig vakkert. Det i tillegg til en konstant varme i bryst og brystrygg. Varmen har blitt sterkere etter at jeg i tillegg til å åpne opp for det å ta i mot, er bevisst på at jeg gir meg selv kjærlighet og det samme til andre. Stadig stødigere. Det krever jobb!

Den siste uken har jeg delt en etappe på livsreisen sammen 21 vakre sjeler. Alle med sine mønstre og preginger. Alle med sine livserfaringer. Det har vært så mange gyldne øyeblikk at jeg ikke finner ord som dekker. Når man møter hverandre med aksept, respekt, anerkjennelse, det å ikke dømme og ikke analysere og hele tiden passer på å gi seg selv det samme, så skjer magi!

Vet du? Du rommer akkurat det samme.

Husk å pusse sot av lampen så lyset kan vise deg din egen sanne vei videre på din reise… du har alt du trenger.  Det er i din bevissthet og i dine valg som det hele ligger.

I mai 2016 går turen tilbake til klosteret og jeg ser for meg at det kommer til å gjøre det hvert år i tiden fremover.

Fra hjerte – Monica

Nettside

Facebook

Monica