Kjære leser!

Noen ganger skjer det noe i livet som oppleves som tilfeldig og som gir så mye!

Livet er å gripe øyeblikkene og ta i mot magien i tilfeldighetene!

For noe tid siden ble det sagt til meg at jeg burde gjøre meg kjent med en helt spesiell dame. Noen vakre sjeler som stadig finner veien til Gaia Balanse hadde møtt denne spesielle damen da hun holdt et foredrag. Jeg ble fortalt at hun formidler så mye av det samme som de opplever at jeg gjør og at det helt sikkert ville bli flott for meg å oppleve henne!

Jeg har i tiden siden det opplevd at hennes navn har dukket opp for mitt blikk flere ganger og jeg har notert meg på en huskeliste at jeg skulle kjøpe en av hennes bøker. Jeg har helt siden jeg ble fortalt om henne tenkt at jeg også skulle få med meg hennes foredrag. Til nå har det ikke blitt sånn. Ikke før denne helgen.

På Svalbard (!!!) av alle steder dukker informasjon om at hun skal holde foredrag opp og det denne helgen! FOR en glede! Jeg er så takknemlig! Takknemlig for at min vei krysset hennes. Takknemlig for at jeg fikk muligheten og kunne gripe den. Takknemlig for at jeg hadde min eldste datter med meg på turen til magiske Svalbard så vi sammen kunne oppleve henne.

Bjørg Thorhallsdottir!

Det å oppleve Longyearbyen og Svalbard var magisk. Det å møte denne fantastiske damen ble helt fantastisk! For en glede!

Hun snakker om veien til lykke. Hun snakker om valg av glede. Hun snakker om pusten og at den er ankeret i nuet og at i nuet er alt bra! Hun snakker om det å velge sitt fokus og det å endre tankemønstre. Hun snakker om å elske seg selv og bestemme seg for at man er god nok! Hun snakker om å ta styringen over sitt eget liv og ikke være et offer. Hun snakker om valg av sannheter…

Ja du… alle dere som har vært på Gaia og over tid har hørt om alt dette. Det er akkurat hva det handler om også etter mitt syn! Jeg ble så inspirert til å gjøre mer av det jeg elsker mest å gjøre! I tillegg til alt som fyller mine dager kjenner jeg at jeg VIL få satt opp et foredrag igjen. Det må jeg bare! SÅ MANGE SOM mulig må få dette verktøyet!

At vi ble servert lykkebobler etter foredraget og kunne få kjøpt hennes bok – signert – gjorde det hele komplett!

Jeg er så takknemlig.

Reisen til Svalbard ble helt fantastisk! Full av gyldne øyeblikk!Veien til lykke - Bjørg Thorhallsdottir

Slik er boken signert:

«Kjære Monica!

God tur på livets vei!»

Det samme ønsker jeg deg!

Fra hjerte – Monica

Facebook

Hjemmeside