Stikkord

, , , , , , , , , , , , ,

Kjære Leser!

Mange jeg møter på min vei som en som bidrar til at andre finner sin vei fra ubalanse til balanse i livet, finner ganske fort ut at nettopp glede er en viktig ingrediens i livet for å oppleve at livet har mening og godt innhold.

Når du har glede, hva har du også da?

For å snu på det; om du ikke har glede, hva mangler du også da?

Det er naturlig at det svinger i oppfatningen av hvordan man har det. Selv om det kjennes tungt noen dager, betyr ikke det at det nødvendigvis er noe galt som foregår. Det er på disse dagene det er godt å ha noen gode verktøy i kassen som gjør det mulig å hjelpe seg selv til å ha det best mulig – da også!

Ofte blir mine klienter anbefalt å starte en jakt på glede. Dette etter å ha gitt uttrykk for at nettopp glede er svært viktig i livet. Finnes gleden så finnes så mye mer! Glede gir ro. Glede gir energi. Glede gir harmoni. Glede gir lyst. Glede gir kraft. Glede gir lykkefølelse. Hva mer trenger man egentlig for å ha det bra i sitt eget liv?

Jakte på glede?! Ja. Det er svært enkelt. Trenger du glede så må du begynne å se etter den! Hva kan glede få lov til å være for deg? Det å kjenne solen varme? Høre fuglene synge? Takknemlighet over at du kommer deg ut av sengen om morgenen? At du kan lage deg en kopp kaffe? At du gir et smil til noen? Glede fordi du hjelper noen? Glede fordi du tar vare på deg selv? Glede fordi du kan overta kontrollen over din pust og sende den til magen så du får ro? Glede over at du kan spise dine måltider igjennom dagen? Gleden over å se et barn leke? Glede deg over å høre at noen ler? Gleden over at du faktisk selv kan bestemme deg for å fylle deg med glede?

Kjøp deg din helt spesielle notisbok. Sammen den lager du deg en stund hver dag hvor du notere ned minst tre gleder som du har blitt oppmerksom på igjennom dagen. Tre er et minimum. Du må gjerne notere ned mange flere.

Kanskje kan du gjøre en avtale med en du treffer hver dag, eller innimellom? At dere sammen kan dele gledene dere har fylt på med?

Deler du husvære med noen kan jo dette være en flott avslutning på dagen. Hvilken glede ble du oppmerksom på i dag?

Som kjent er delt glede mye mer enn dobbel glede..

Hva vil det gi deg i ditt liv om du også tok jakten på glede for alvor fordi du trenger nettopp gleden?

Jeg heier på deg!

Jeg kjøpte meg en ny bok denne helgen. Den forrige er full av glede og til glede for meg hver gang jeg åpner den igjen!

Fra mitt hjerte til ditt – Monica

Facebook

Hjemmeside

Happines