Stikkord

, , , , , , , , , , , ,

Kjære leser!

De siste ukene har vært hektiske. Skrev jeg uker? Jeg kjente med en gang at det var feil. Det er ikke uker, det er måneder og faktisk så har månedene blitt til år.

Snart 3 år har det gått siden jeg etablerte Gaia Balanse. Jeg ante ingenting om hvilken vei jeg gikk inn på. Jeg bare visste at jeg «måtte». Motivasjonen var klar. Jeg var overbevist om at det som hadde ført meg fra stor ubalanse mot ro, energi, uten smerter, god søvn og glede måtte kunne være noe andre også skulle kunne gi seg selv!

Igjennom disse tre årene har dette blitt bekreftet svært mange ganger og det til stor glede! Det er det som er verdifullt og som gir uendelig mye! På denne veien har det blitt meg gitt så uendelig mange gyldne øyeblikk og det via det som virkelig betyr noe!

Læringskurven har vært bratt når det gjelder alt det som ingen av dere som kommer hit ser. Det er mye som skal håndteres for at den daglige driften skal gå rundt.  Det dukker opp noen utfordringer innimellom. Heldigvis har jeg verktøykassen full og ofte sier jeg til meg selv:

«Monica? Du vet at det er bak all støy som øyeblikkene er?»

Og da skjer det… jeg puster ned i magen. Velger ofte å lukke øynene. Være i pusten. Være i kroppen og bare være. Lar alt støy være der ute. Jeg er inne i mitt eget gyldne egg. Der kan jeg hele tiden finne ro, harmoni, balanse, glede, energi og alt jeg trenger.

Der inne stiller jeg meg selv følgende spørsmål:

«Hva er verdifullt for meg?»

Du kan, som meg, hele tiden jakte på det som faktisk betyr noe. Det som faktisk er verdifullt og holde fokus på det. Med det fokuset blir det stillere. Støyen legger seg. Det oppleves som mindre støy og støy som kommer mer sjelden. Der blir øyeblikkene verdifulle og gyldne.

Livet er i øyeblikkene og du kan hele tiden gi dem til deg selv!

Bak all støy er øyeblikkene… og livet.

FYLL PÅ!

Til vi treffes igjen – ta godt vare på deg selv!

Fra hjerte – Monica

Hjemmeside

Følg meg på Facebook!

Utfordringer