Kjære leser!

Fortsatt god jul! Jeg håper du har hatt mange gyldne stunder så langt i julen og at romjul for deg betyr enda mer påfylling, refleksjon og det å bare være, og ikke julegavebytting og det å starte hverdagstredemøllen allerede… 🙂

Her hos Gaia Balanse har det akkurat vært holdt det siste arrangementet for dette året. GongBad. Jeg er fylt med takknemlighet og glede og har lyst til å være i denne følelsen en stund til akkurat her i disse lokalene. Velger derfor å dele noen av mine tanker med deg, før jeg finner veien hjemover denne kvelden.

En av de siste kveldene i 2015.

2015 ble et magisk år. Magisk på så mange vis. Et år hvor jeg har jobbet så mye som jeg ikke har gjort siden den gangen jeg hadde tre bleiebarn samtidig, fullammet to av dem, og hadde to til i småskolen. Jeg nekter hele tiden å kalle det jeg gjør for «jobb», og jeg kjenner at det blir feil når jeg skriver det her også. De fleste vil beskrive et virke for en jobb, og jeg er enig i det, men jeg jobber altså virkelig ikke. Jeg bare er. Jeg har bare vært igjennom et år med videreutdanning. Bare vært igjennom et år med utallige kursganger. Bare vært igjennom et år med to yogaretrat til Italia. Bare vært igjennom et år med nyheter på timeplanen som instruktørutdanning i barneyoga og 3 timers GongBad. Bare vært igjennom et år med et år hvor alle dager jeg satte kryss over ble omgjort til timeavtaler. Timene ellers strakk ikke til. Ventetiden for individuelle timer har vært opp mot 6-8 uker! Ventelisten for kurs i medisinsk yoga har vært enda lenger…

Er så uendelig heldig at jeg kan bruke døgnets timer til det jeg vil mest av alt! Nemlig dele det jeg har lært, og stadig lærer, med så mange andre! Bruke dagene og ukene til å holde mitt eget lys tent og hjelpe andre til å pusse sot av sin lampe! Jobb dette? NEI! Dette er et eventyr.

Er så ufattelig heldig at jeg kan ta i mot alt det gode som blir meg gitt i det som andre vil kalle «jobb» og som mange ganger føles uvirkelig! For få dager siden åpnet jeg opp så mange julegaver jeg aldri har fått før. Så mange julegaver med så verdifullt innhold. Kort med gode ord. Gaver med mening gitt med hjerte. Også til meg da!

Er så heldig at jeg får kjenne på hvor mye det betyr for så mange at jeg bare er og gjør det jeg liker aller best å gjøre! Det er selvsagt hyggelig å ta i mot anerkjennelse, bekreftelser på meningsfullhet og det gode. Jeg legger alt det gode i hjerte mitt og henter opp bilder i minnet om øyne som har begynt å skinne.

Gaia Balanse går inn i sitt 4. år ganske straks. En drøm har blitt et eventyr  og uendelig mye blir meg gitt. Tre dager julefri og jeg lengter….var så godt å kunne dele litt av denne kvelden med alle dere som kom. Et arrangement som skulle være på 90 minutter ble til nesten 2 timer. Egoistisk av meg… 😉 Godt å kjenne på at jeg ikke trenger fri fra Gaia Balanse. Gaia Balanse bare ER.

208 kursplasser i medisinsk yoga er det ved oppstart i uke 2. Det er kun noen få plasser ledig på et av kursene. Det er jo ikke til å tro…! Flere står på ventelist allerede og daglig får jeg henvendelse fra noen som ønsker å komme for tjenestene. Det 4. året og 2016 starter på en fantastisk måte, for ja…uten omsetning er det jo ikke noe Gaia. Sånn er det bare.

Tusen tusen takk alle! Jeg er så heldig som får alt jeg får fordi akkurat du er du! For at du tar i mot og er akkurat den du er. Uten deg ikke noe Gaia Balanse! Det måtte bli som det ble…

I 2016 vil jeg igjen forsøke å sette et kryss over noen dager (les; timer), men jeg vet at jeg ikke er sen om å gjøre dem om til det å ta i mot akkurat deg. Det er jo det jeg aller helst vil!

Tusen tusen takk!

Hjemmeside

Facebook

Fra mitt hjerte til ditt – Monicajul 2015