Stikkord

, , , , , ,

Kjære leser!

Alle blir vi preget av vår fortid. Våre erfaringer igjennom hele livet skaper følelser og dette plasseres i vårt ubevisste sinn. Alle de kraftfulle følelsene som svik, ensomhet, ikke bli sett, mangel på omsorg, utrygghet, redsel, tap, det å bli forlatt, og mange flere rommer du altså i ditt ubevisste sinn.

I  sinnet blir det liggende lett tilgjengelig som på en minnebrikke. Kategorisert slik at hjernen lettest mulig kan sende tanken og følelsen tilbake til deg.
Tenk om det var mulig å skifte ut denne minnebrikken etterhvert som man vokser til. Hva skal man med frykten som ble installert da man var 2 år når man har blitt 46? Vel… det er lov å drømme, men dette går altså ikke.

Hvis du velger å leve i fortiden og koke suppe på det som har vært, vil du aldri få noe enn den samme suppen. Sånn er det!

Hvordan i alle dager skal man kunne håndtere dette? Det som er installert og som man får plassert midt i suppekjelen i tide og utide? Jo… vet du? Det er fullt mulig.

Betasuppe får du den dagen du slutter å tro på at dine tanker og følelser alltid er sanne. Den dagen du velger å ta i mot følelsen med aksept, forståelse og KUNNSKAP om at dette er da virkelig en gammel følelse!? Denne følelsen tilhører jo meg som barn! Jeg er da ikke et barn lenger. Jeg har blitt voksen! Skal vi se.. hvordan kan jeg møte denne følelsen på en annen måte i dag? Kan jeg i dag gjøre noe for barnet, som jeg visstnok fremdeles rommer, trygg? Gi barnet kjærlighet? Hva trenger barnet nå det er uten trygghet?

Hjernen din er sansning. Bevisstheten din er tolkning. Du kan når som helst velge å tolke følelser på en annen måte. Vi har alltid et valg! Vil du ha betasuppe så må du velge å legge andre ingredienser (les tanker) i kjelen! Hva skjer da med følelsen?

Kos deg med din nye suppe! Du har alt du trenger på innsiden….Midt i brystet. Der ligger ubetinget kjærlighet i en voldsom kraft. Den finnes der. På innsiden hos deg. Hva den rommer? Aksept. Respekt. Anerkjennesle. Medfølelse. Evne til å tilgi. Det å ikke dømme. Det å ikke analysere….

BESTE SUPPEN det tenker jeg! ❤

Ta godt vare på deg til neste gang! Aldri mer tomatsuppe! 😉

Fra mitt hjerte til ditt – Monica

Nettside

Facebook

Suppe