Stikkord

, , , , , , , , , , ,

Kjære leser!

Jeg har nettopp mottatt en sms fra en vakker sjel som går på kurs i medisinsk yoga. Hun takker for timen i går og at hun, etter å ha hatt vondt i korsryggen i en uke, nå ikke har vondt i det hele tatt! Er det mulig at det kan være yoga i går som har gjort det? Uansett yoga, eller ikke, så er damen selvsagt glad for at smertene slapp taket.

OM det kan være medisinsk yoga? Svaret er ubetinget JA.

Dette er en tilbakemelding av etterhvert flere hundre. Alle forteller de om endringer i fysisk kropp og, eller sinn. «Jeg har nettopp vært i en situasjon som var krevende, men jeg reagerte ikke slik jeg alltid har gjort!», er noe jeg ofte hører.

«Jeg har gått til fysioterapeut i svært mange år, men nå trenger jeg ikke det lenger!». Hva er endringen? Medisinsk yoga og bevissthet.

«Jeg er så takknemlig for jeg har endelig netter hvor jeg sover godt igjen!». Ja, du….det er mange som strever med søvn og som opplever at det er den første endringen som kommer.

«Jeg kjenner at jeg har blitt mye roligere og at jeg tar andre valg nå.». Ja….bevisstheten og roen kommer på plass.

Denne listen kunne ha blitt veldig lang. Hva er det som skjer egentlig? For å forklare kort så er svært mange av våre plager og vår uro et resultat av for mye og langvarig stressaktivering i kroppen. Når vi senker stresset så skjer det store endringer. Muskulatur slipper taket, fordøyelsen begynner å fungere bedre, smerter reduseres, hukommelse og konsentrasjon forbedres, kroppen tar den søvnen den trenger når du tilrettelegger for det (kroppen får ikke sove når oppgaven er å sørge for at du skal overleve = stressaktivering).

I tillegg til å være et fantastisk antistressverktøy er også medisinsk yoga noe mer. På innsiden hos hver og en av oss er det pregninger, mønstre og blokkeringer i vårt energisystem. Chakrasystemet. Symptomer på ubalanse i energisystemet gir seg til kjenne både via fysisk kropp, våre følelser og vårt sinn. Ved å bruke den medisinske yogaens som verktøy begynner vi å skape endringer i disse pregningene. Åpne opp blokkeringer og med det skape bedre flyt i vårt energisystem. Da svarer kroppen på alle måter. Det både i fysisk kropp, følelsesmessig og når det gjelder vår bevissthet.

Som kjent er det i bevisstheten vi tar valg. På denne reisen blir du stadig bedre på å se noe på andre måter. Ta andre valg. Ikke la deg styre av følelsen som er skapt i deg (for lenge siden), men komme deg ut av følelsen og hjelpe deg selv til å ta godt vare på deg.

Der fremme står du trygt i alt du er.

Du har nemlig alt du trenger på innsiden. Du må bare komme forbi blokkeringene så kan du gjøre nytte av det hele!

Du er sterk. Du er modig. Du er trygg. Du er god nok. Du er et menneske med kraft. Du er aksept, respekt, anerkjennelse, medfølelse. Du har evne til å tilgi. Du kan velge å slutt å dømme og analysere… Du har alt sammen. Der inne hos deg.

Er det mulig? Kan det utrolige bli trolig? Kan store endringer skapes? JA. Svaret er ubetinget ja. Jeg er så heldig at jeg får denne sannheten bekreftet hver eneste dag. Både på egne og andres vegne. Det er en stor glede og gir så mye motivasjon til å fortsette å spre dette verktøyet! Via medisinsk yoga og endring av tankemønstre, så skjer det store endringer. Du blir nemlig de tankene du tror på…. Via det å skape ro og hjelpe deg selv forbi blokkeringene så kommer alt til deg.

Takknemlig!

Ta godt vare på deg så snakkes vi snart!

Fra hjertet  – Monica

Facebook

Hjemmeside

Vær deg selv!