Kjære alle!

Nå får jeg høre at ryktene har begynt å svirre etter at jeg har nevnt i et par setninger at det er en flytt av bosted for Gaia Balanse nært forestående.

Det er altså helt riktig. I følge kontrakt på nytt «bosted» skal undertegnede få nøkler til den nye bopelen den 1.juli og dit går det veldig fort, blir det meg fortalt…

En konfirmasjon skulle håndteres først. Den er nå håndtert. Så skal en uke på yogaretreat i det vakre klosteret i Italia håndteres. Forarbeid er nå gjort og reisen går den 19.mai. Vel tilbake er det ikke mye om å gjøre før snippsekken skal snøres og veien finnes til ny lokalitet.

«Håper ikke det blir så langt unna», er det noen som har sagt med litt undring i stemmen. Jeg kan svare beroligende at det ikke er langt unna. Leser du videre får du vite hvor.

Du kan gå omtrent ditt du har gått nå og du kan kjøre dit du har kjørt og parkere der du har parkert, om du vil….

I vinter ble det ganske turbulent å være meg. Gaiadamen fikk nok en storm å håndtere. Jeg tror nok at noen i min «nye» familie her hos Gaia merket at det var noe som krevde noe av meg, og jeg sa noe kryptisk om det på et par av de viderekomne kursene. Samme dag som jeg tok i mot en journalist på sen kveldstid, den 3.februar, etter å ha hatt full dag siden 07.30 hadde jeg på formiddagen fått vite at det var om å gjøre å finne seg et nytt sted. Helst skulle det nok ha vært «i går».

Jeg så ikke at dette kom.

Alt som blir omfattende, og som ikke det er mulig å forberede seg på, blir overveldende og følelsene kommer. Det er om å gjøre å komme seg ut av dem.

Jeg rommer også følelser. Jeg blir også «tatt» av følelser. Sterke følelser ble her kastet på meg. En dag, to dager, tre dager… så ble stigen til ut av hullet snekret i rekordfart og håndtering startet.

En full avtalebok måtte endres på. Avtaler settes opp på lørdager og søndager for å få det til å gå i hop med møtevirksomhet, det å se på nye lokaler, enda flere møter, forhandlinger og alt som hører med. Det var ganske hektisk der en periode. Jeg løp fra ganske nedslående møter til det å ta i mot klienter for samtaler, til advokater, til det å se på nye lokaler og tilbake til kurs osv osv.

MEN selvsagt gikk det også bra. FOKUS!

«Monica? Du kan sette opp et telt! Du kan holde dine kurs hvor som helst! Vi kommer!», ble jeg fortalt av en vakker sjel jeg delte det hele med.

Det roet meg mye da jeg våget å tro på at det var sant.

Vel. Så landet det hele og oppussing av det nye bostedet – som blir langvarig (TRO DU MEG!!!) – er i full gang.

Gaia Balanse flytter inn i Niels Ankersgate 1 her i Halden. på 190 kvm skal det boltres med livskraft og glede! Når de 7 små rom flyttet, ble dette en mulighet. Omfattende oppussing og omgjøring ble nødvendig og løsningen kommer til å bli veldig bra.

I forbindelse med flytten trenger jeg hjelp fra min «nye Gaia-familie» og jeg er nødt til å øve meg på å be om det.

Om du leser dette og tenker at du ønsker å hjelpe meg, så blir jeg veldig glad for et par ord om det.

Veien blir til mens man går. I dag er jeg helt sikker på at dette blir noe som blir veldig bra og det er godt å kjenne på. Ønsker du Gaia Balanse sine tjenester (meg) så kommer du til å trives også rett oppi gata!

Jeg kan lokke deg med 91 kvm yogasal, ingen skråtak (som mange ikke liker) og et stort inngangsparti rett fra gateplan bare for å nevne noe.

Jeg kjenner at jeg gleder meg!

Gjør du?

Fra hjertet- Monica

Facebook

Hjemmeside

Hormonsystem