Kjære leser!

Hjemkommet fra nok en uke som lærer i medisinsk yoga på yoga-retreat i et fantastisk kloster i Italia for 4 dager siden, kjenner jeg at jeg har vanskelig for å lande.

En uke fylt av så mye at jeg burde hatt flere uker nå i etterkant med tid til refleksjon og det å ta inn det hele. En uke fylt av store syv-mils-steg på egen livsreise. En uke delt med 20 vakre sjeler på sin livsreise. Noen møtte jeg for første gang, og andre har jeg fått lov til å kjenne allerede i flere år fordi de for tid siden har funnet veien til Gaia Balanse.

En uke med så mye glede og så mye kjærlighet at tønnen er full og røttene strekker seg til Kina!

«Det skulle ha vært obligatorisk med retreat for alle!», sa en vakker sjel og fortsatte; «Men en uke i året er ikke nok!» Hun har meldt seg på yogaretreatet som går til Karpathos i september.

Hun har så rett. I tillegg burde uken ha vært mye lenger…. Blir det neste skritt mon tro? Lenger retreat? Akkurat nå kjennes det slik ut. Det var svært mange som siste kvelden ikke ville hjem…

Hva kan en uke på retreat gi? Kort svart; Enormt mye!

Medisinsk Yoga er et kraftfullt terapeutisk verktøy. Når vi gir oss selv denne medisinen to ganger om dagen er det en påvirkning som setter igang svært mye på innsiden. Det er ved å påvirke vårt energisystem endringer skjer både i fysisk kropp, våre følelser og vårt sinn.

Blokkeringer, pregninger og mønstre får en påvirkning til endring og det merkes godt. Noe løsner, og for mange ble det nødvendig å møte i yogasalen godt utstyrt med tørkepapir for tårene triller. Tårer kan aldri bli noe annet enn renselse…

Visdom og innsikt kommer. Dette er reisen til bevissthet. Der ser man noe på en annen måte og kan ta nye valg som definitivt gir endringer til det beste i eget liv. Alt hva du består av, blir berørt.

Stillhet som blir praktisert er ment å være for å integrere det som yogaen setter igang. Ta seg tid til refleksjon. Bare være via sansene. Dette forsterker det som er satt igang via yogatimene. Det å ikke løpe ut i hverdagen igjen, som man ellers gjør etter en yogatime hjemme, utgjør virkelig en forskjell. Være i det… en hel uke.

«Jeg er ikke den samme som når jeg kom!», ble det sagt av flere vakre sjeler den siste kvelden. Nei. Ingenting vil noen gang bli det samme.

Denne reisen ble alt hva jeg kunne drømme om at et yoga-retreat skulle romme og mer til. Det ble kraftfullt og absolutt fantastisk!

Jeg vil bare tilbake. Det var dette jeg drømte om da jeg valgte å arrangere turen og jeg fikk så uendelig mye mer. Reisen som er booket i september 2017 har vært full lenge. Nå vurderes det å sette opp en ekstra uke. 2 uker er straks klare for 2018 og påmelding begynner. Dette kan aldri ta slutt.

I mellomtiden blir det retreat på Karpathos kommende september og den reisen har heller ingen ledige plasser…

Eventyr! Eventyr på alle måter.

Tusen takk!

Facebook

Hjemmeside

Fra hjertet, Monica Trevi 103