Stikkord

, , , , , ,

Kjære leser!

Gaia Balanse har flyttet inn i nye lokaler.

flytt3

Februar 2013 åpnet dørene til Gaia Balanse og på svært kort tid økte antallet deltakere på kurs i Medisinsk Yoga til 10 fulle kurs og totalt 180. I tillegg har avtaleboken vært full hver eneste dag fra morgen til kveld (når det ikke har vært kurs), hvor jeg har vært så heldig å få ta i mot for individuelle coachingprosesser, healingmassasje og yogaterapi.

Etterhvert ble enda et tilskudd tilført dette eventyret ved det å kunne tilby GongBad. Helt fra første stund har det vært fullt på disse arrangementene også.

I august 2015 ble den første utvidelsen et faktum. Utvidelse med å flytte yogatimene inn i nabolokalet så det kunne romme flere deltakere på kursene. Med det økte antallet deltakere til 230/uke og antall kurs kunne settes ned fra 10 til 8.

Februar 2016 ble det en overraskende endring. En prosess med å flytte virksomheten startet. Nye lokaler skulle finnes. Utallige møter ble holdt. Tankekaos av de sjeldne, og det å møte følelser som jeg ikke unner noen å kjenne på, måtte håndteres.

I går ble det en ende på prosessen da jeg tok i mot 37 vakre sjeler for den aller første undervisningen i det nye lokalet ved å holde et GongBad.

Nå er tiden inne for å takke. Virkelig!

flytt4

Jeg, Monica, har lært fra tidlig av å være sterk. Sterk i betydningen av å ikke be om hjelp. Tillit har vært gitt og brutt. Svært mange ganger. Sårbarhet et faktum som har gjort beskyttelse nødvendig. Jeg har sett dette og tatt tak for å skape endring. Igjen og igjen har det medført enda mer læring.

I våres forsøkte jeg igjen. Dette etter oppfordring fra noen fantastiske sjeler som så min sårbarhet og at oppgaven som nå kom var enorm stor. «Du må be om hjelp, Monica! Jeg er sikker på at det er mange som vil stille opp for deg! Du må, hører du!?»

Jeg lyttet, pustet, tok sats og våget… Jeg fikk enormt.

I dag sier jeg ofte til meg selv – tusen takk for at den overraskende endringen kom. Tusen takk for at jeg igjen måtte prøves. Tusen takk for alt sammen som ga meg enda flere utfordringer når jeg trodde at nå må det da være en pause en stund! Tusen takk – for hvis ikke hadde jeg ikke fått det jeg også fikk! En uendelig gave i det å oppleve at det finnes så mange mennesker der ute som valgte å stå i kø for å bidra når jeg ba om hjelp!

Den oppslutningen det ble da jeg, etter påtrykk fra andre, organiserte dugnad for å få flyttet virksomheten!

Jeg trengte noen til å pakke…. vakre sjeler kom! Det gikk unna som en lek! Jeg håpet på hjelp med å flytte alt av møbler og annet på selve flyttedagen. Vet du? Det var KØ nedover trappen i det gamle lokalet og listen er lang over alle som hjalp til! Her manglet det ikke på vilje! Det var helt uvirkelig og helt fantastisk! Utvasking av gamle lokale ble gjort av noen fantastisk effektive damer som kastet seg over vegger, gulv og tak med den største iver jeg har sett!

Min arm fikk klypemerker.. det var vanskelig å ta det inn. Jeg kjente på en så stor ydmykhet og takknemlighet som jeg knapt kan beskrive. Følelsen er lagret og vil bli brukt igjen og igjen! FOR EN GLEDE!!!

TUSEN TAKK alle dere som på en eller annen måte bidro. Enten det var med fysisk tilstedeværelse, eller som hadde tankene rettet mot Gaia Balanse i denne tiden. Tusen takk! Dere utgjorde alle en himmel i forskjell!

Jeg har forsøkt å skape Gaia Balanse på en best mulig måte i nytt lokale og i går, søndag 7.8 ble yogasalen innviet med et GongBad. Det ble fantastisk! Svært mange ga tilbakemelding om at her blir det også godt å være!

flytt14

Minner om at alle dere som bidro i flytten er invitert til GongBad den 4.9 som takk for hjelpen. Det er også plass for andre, men denne dagen vil du som ga meg så uendelig mye i forbindelse med flytting få komme, ta i mot og være uten å betale for det.

Så ble det enda et skritt videre for Gaia Balanse med denne flyttingen…på så mange måter. Uten deg ville ingenting av dette være virkelighet.

Facebook

Hjemmeside

Fra mitt hjerte – til ditt. Monica

flytt12