Kjære leser!

Ja, det går altså an.

Det ER mulig å bevege seg fra kroniske utfordringer og til noe helt annet.

Det ER mulig å skape endringer som får store resultater.

Det ER mulig å bidra til at andre også får det bedre (når man også tar vare på seg selv).

Det ER mulig å oppleve seg som uten symptomer etter å ha vært i et svært tungt mørke.

Det ER mulig å finne glede igjen etter at det syntes umulig.

Det ER mulig å være svært plaget av symptomer som gir diagnosen fibromyalgi (smerter, fordøyelsesbesvær, utmattelse, søvnforstyrrelser, dårlig hukommelse, umulig konsentrasjon, depressive tanker – som var min hverdag) til å ikke ha disse symptomene.

Det ER mulig å gå fra det å være sengeliggende til det å drive et eget yogastudio med 248 deltakere i Medisinsk Yoga hver uke og i tillegg ta i mot enkeltpersoner for individuelle prosesser for å endre tankemønstre og healingmassasje.

Hvordan?

For mitt vedkommende handlet det om 3 store, og for alltid varige, grep.

  1. Kosthold
  2. Medisinsk Yoga
  3. Tankene mine

 

Alt starter og slutter med nr 3.

Blir du provosert? Ja, det kan jeg forstå. «Man kan ikke tenke seg frisk, vel?», kanskje du svarer. Mitt svar til deg er at det har du selvsagt rett i, men om man tar kloke grep og IKKE får med seg tankene på laget, så er det nesten en umulighet å gå fra det å være sengeliggende til det å oppleve noe helt annet i hverdagen.

At kostholdet har stor betydning, er ingen revolusjon nå til dags. Dette vet vi alle. Vi er også ulike. Jeg måtte finne ut av hva som passet for meg. Synder jeg, får jeg smake på det… også i dag 6 år etter at jeg ble sendt til sengs.

Medisinsk Yoga gjør noe med ÅRSAKEN til ubalansen. Det er selvsagt en årsak til alt og det sitter på innsiden av oss alle. Hvorfor får vi de symptomene vi får? Ut fra det yogiske perspektiv handler mye om preginger, mønstre og blokkeringer på innsiden av oss. Disse blir etablert allerede fra fosterlivet. Når vi gjør medisinsk yoga kjennes det godt ut i kroppen og i sinnet. Det er en fantastisk antistressmedisin, men også uendelig mye mer…

Skal man komme dit hvor det skjer en varig endring i symptomene, må årsaken til ubalansen påvirkes. Denne påvirkningen er medisinsk yoga fantastisk til å gi. Fra ubalanse til balanse… på innsiden.

Tankene påvirker hver eneste celle i kroppen. Negative tanker kan aldri gjøre noe annet enn å bryte ned. Negative tankemønstre er ren «gift» for hver og en av oss og de skaper stressaktivering i kroppen vår. De begrensningene vi tror på påvirker så stort at det er vanskelig å forstå, men sånn er det. Vi må altså gjøre noe med dette. Ut av mønstre. Nye perspektiv.  Velge å etablere sannheten – JEG ER GOD NOK og når jeg gjør så godt jeg kan, så er det godt nok!

Vi må øve og øve og øve. Den Medisinske Yoga påvirker også sinnet så vi får god drahjelp herfra, men om vi lærer oss teknikker og fyller verktøykassen med enda litt mer som påvirker sinnet, så kommer vi svært langt.

Eneste krav er:

Vilje til endring. Mot til endring. Når du først har bestemt deg – er halve jobben gjort. Motstand vil komme. Sinnet er en standhaftig ape…. men en vakker dag er gorillaen blitt en liten «hr.Nilson» og det er du som bestemmer…. Hvor du skal i ditt liv.

Jeg skulle fra ubalanse til Gaia Balanse Halden Medisinske Yogasenter. Hadde noen sagt til meg den vinternatten i 2010 at jeg 3 år senere skulle åpne byens største yogasenter, så hadde jeg blånektet og sagt; «HVA??? Det går jo aldri? Se hvor syk jeg er! Jeg har jo så vondt og klarer ingenting lenger!»

I dag sier jeg – jeg klarer alt og jeg er god nok!

Du også.

Fra hjertet – Monica

Facebook

Nettside

Trevi 103