Kjære leser!

En uke i november går mot slutt. Jeg håper at du har laget deg en uke som har gitt deg, og de du er glad i, mye godt og at du flere ganger har kjent at ditt hjerte har gitt sang fra seg! Når synger ditt hjerte?

I går ettermiddag fant jeg veien fra Fredrikstad og tilbake til Halden etter å ha holdt et kurs i stress-mestring for studenter på Høgskolen i Østfold.

hio2     hio5

Tidligere, denne uken gjorde jeg det samme på avdelingen her i Halden, og i går var dagen kommet for å gi verktøykassen til enda flere. For en glede! For meg er det fantastisk å kunne få lov til å gi dette verktøyet som virkelig utgjør en forskjell til også studenter!

Tenke seg til! Noen år etter at jeg gikk ut fra den samme skolen som ferdig utdannet sykepleier, fant jeg veien tilbake og tok plass i et klasserom jeg tidligere satt som student. Jeg oppdaget at jeg stortrivdes i den rollen! Fikk til og med besøk i hode av tanker som sa til meg; «Bli lærer på høgskolen da vel!», i går kveld! Jøye meg!!! Hvor kom den tanken (apekatten..muligens) fra?

hio4

Oppdraget har jeg fått fordi en vakker sjel kom til å tenke på at jeg ville være en rett person til å gjøre nettopp dette. Jeg takker ydmykt for tilliten, kjære du! Jeg har virkelig hatt flotte timer! Uten din tillit og tro på at dette ble bra, etter at jeg fikk lov til å holde et tilsvarende kurs i våres som du inviterte meg til, så hadde jeg ikke fått de opplevelser som jeg nå har fått. Heldige meg!

Det her vært fantastiske øyeblikk og spesielt i går, kjente jeg mye på det. På veien hjem fylte jeg meg selv og bilen med sang hele veien fra Fredrikstad til Halden! Det var sang fra et hjerte som nærmest boblet over i fryd og glede! Fantastiske møter. Herlig å oppleve at flere kom til meg etter timene med sine spørsmål som de ikke ville ta åpent i klasserommet, og for å gi meg tilbakemeldinger fra hjerte. Det varmet og det gjorde så godt! De hadde fått noe som skapte refleksjon, ga læring og innsikt! Hurra!!!

Jeg ser veldig frem til de 6 kursene som skal holdes på nyåret!

2016 går mot slutt. For 1 år siden på akkurat samme tid som nå, så jeg frem til å avslutte videreutdanning mot lærer- terapeut i MediYoga. Jeg kjente at jeg var mer sliten enn jeg syntes var ok, og tanken var at 2016 skulle bli et år «å lande litt i», etter 3 svært krevende og hektiske år med oppstart av Gaia Balanse. Vel. 2016 ble så absolutt ikke et slikt år jeg så frem til å skape meg. Jeg har fått enda mer læring, via hendelser som ble meg gitt uten mitt samtykke… utrolig mye læring… og dermed også store gaver! Ønsker meg fremdeles gaver, for livet er å lære, men allikevel… Ikke så mye og å voldsomt hele tiden kanskje. 😉

Det er i magiske møter med alle dere, at jeg henter det jeg trenger for å kunne fortsette. Det er dere som får mitt hjerte til å synge!

«Du skal gjøre mer av det som får hjerte til å synge!», har en klok sagt. Det er så sant det!

Det gjelder både deg og meg!

Jeg skal gjøre enda mer av det som jeg virkelig kjenner at jeg bobler over når jeg gjør. Det betyr at veien nå på et eller annen vis må gå til arbeidsplasser, og andre, som vil nyte godt av min verktøykasse! Hvem har ikke glede av den… liksom… 😉 Det betyr også at 2017 vil romme foredrag. Det har jeg lengtet etter så altfor lenge.

Gleder meg veldig til å besøke en arbeidsplass i slutten av måneden og holde kurs for noen der som også har en leder som har forstått at dette er noe alle trenger – for å ta vare på seg selv. Det er av betydning for den enkelte og for så mye mer totalt sett. Heldige meg! Gleder meg mye!

hio3

Det er du som får mitt hjerte til å synge! I møte med deg som kommer for kurs enten her, eller der, som kommer for samtaler og som velger å ta i mot og ta godt vare på deg selv.

Hadde jeg hatt den verktøykassen som jeg er så heldig å få gi videre til så mange andre, og gjort bruk av den, hadde jeg ikke blitt så syk den gangen for 7 år siden.

Nå er jeg takknemlig for at jeg måtte ha mine 3 vanvittig tøffe år med sykdom, slik at jeg i dag kan dele ut det jeg kan til så mange andre! Mitt hjerte synger!

GLEDE!!!

Takknemlig.

Til neste gang – ta godt vare på deg selv! Let etter det gode! Vær deg!

Fra hjertet – Monica

Facebook

Hjemmeside

hio7