Kjære du! 

Fra mitt hjerte sender jeg deg en julehilsen. Til deg som på en eller annen måte har krysset min vei i mitt liv.

Jeg ønsker av hele mitt hjerte at du lager deg en fredfull julefeiring hvor ditt fokus plasseres på det som faktisk betyr noe for deg i ditt liv! For å kunne gjøre det, er det nødvendig å ha kontakt med dine verdier og la de få lov til å lyse foran deg som dine ledestjerner. På den måten tar du godt vare på deg igjennom fokus og valg som er rett for nettopp deg.

For å få kontakt med bevisstheten, er det nødvendig å skape ro.

Husk at du har pusten din med deg! Velg å la pusten få være din aller beste venn både igjennom julen, og for alltid!

Når du eier din pust, kan ingen ta fra deg din ro! Sånn er det!

Pust dine lange, dype pust.

Send pusten bevisst ned i magen. Spenn ut magen og fyll både mage og rygg med pust. Når det er helt fullt så fortsetter du å puste rolig inn oppover i ditt bryst. Du lar brystkassen heve seg, utvide seg og bli så bred som mulig. Siste pust inn gjør at kragebenet ditt også løfter seg litt. Pust så deretter rolig ut. Se om du kan få brystet ditt til å synke ned før magen. Vær i samarbeid med din kropp. La kroppen bestemme når du skal puste inn. Du kjenner når det er. Vær den som bestemmer hvor dyp, lang og bred din pust skal være.

Når du ikke puster, så bare er du… den du er. Så god nok! Sånn er det!

I MediYoga tenker vi et mantra når vi puster disse herlige pustene! Dette for å styre sinnet og hjelpe til med å skape stadig mer ro. Du anbefales å tenke Sat når du puster inn og Nam når du puster ut. Sat Nam betyr «jeg er sann». «Sannhet er min identitet.»

Lange, dype, helsefremmende pust som påvirker hele deg!

Pusten er bro mellom uro og ro.
Pusten er bro mellom utolmodighet og tålmodighet.
Pusten er bro mellom ubevissthet og bevissthet.
Pusten er bro ut av følelser og inn i det å kunne se noe på en annen måte.
Pusten er bro mellom sterke smerter og lindring.
Pusten er bro mellom anspent kropp og det motsatte.
Pusten er bro mellom tankekaos og et roligere sinn.

Pust på!

Ta godt vare på deg! 

2016 går mot slutt. Med det kommer også behovet for dype refleksjoner. For meg er dette veldig viktig, og det vil gå tid med til tankearbeid igjennom juledagene. Tanker om hva som har vært, hvilken læring jeg kan velge å ta med meg videre, og tanker om hvor jeg ønsker at veien skal gå inn i 2017. Ledestjerner er viktige å ha med seg i livet. Jeg velger å justere noen av dem på veien. Etter et 2016 som har satt dype spor, er justeringen noe jeg ser frem til å gjøre. Takknemlig for at julehøytiden – og uken – gir meg ekstra mulighet for nettopp dette.

Om en liten time fylles lokalet her hos Gaia Balanse med vakre sjeler som kommer for å ta i mot en gave jeg har valgt å gi. 90 minutter med Medisinsk Yoga som kilde til ro. Egentid og antistressmedisin.

Så slukkes lysene her i noen dager frem til den 28.12 for GongBad.

Varmt velkommen alle som finner veien.

Når lysene slukkes her, håper jeg du pusser sot av din lampe så ditt indre lys kan få skinne og vise deg din sanne vei i ditt liv.

Riktig god jul! 

Du er så verdifull!

Fra mitt hjerte – Monica

Facebook

Hjemmeside

julehilsen-16